oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500

 
Imagine Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500
 
Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 249.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Adaptor retea de date peste reteaua electrica Nano Powerline Ethernet TL-PA4010 AV500. Prin utilizarea prizelor electrice existente se pot crea instantaneu o infrastructurA de reEea fArA a fi nevoie de cabluri suplimentare. A AZn comparaEie cu alte emiEAtoare din reEeaua de exploatare, la o vitezA de 200MB / s, TL-PA2010 TP-LINK este mult mai mic, chiar miniatural. Cu o grosime de numai 28,5 mm, poate fi plasat A®n orice prizA de perete. Setul este compus din doua bucati. Caracteristici: a Viteza de transfer de date de pAnA la 200Mbps a Design ultra-compactA a Nu este nevoie de a instala cabluri noi, trebuie doar sA utilizaEi reteaua electrica monofazata existenta a RazA de acEiune pAnA la (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 pe dubi.ro. Poți cumpăra Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 !

Preţuri Echipamente Retea în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 pe dubi.ro. Poți cumpăra Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Adaptor Retea De Date Peste Reteaua Electrica Nano Powerline Ethernet Tl-pa4010 Av500 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Echipamente Retea. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 249.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Acces Point De Tavan 300m Tp-link Eap110
 

Acces Point De Tavan 300m Tp-link Eap110  129.00 RON  (-35.00 %)

Acces Point de tavan 300M TP-Link EAP110. Acces Point de tavan 300M TP-Link EAP110 .ASuport pentru tehnologia Power over Ethernet (standard 802.3af). Design simplu E i posibilitatea de a fi montat cu uE urinEA pe un perete sau tavan. Cu ajutorul funcEiei Captive Portal puteEi realiza autentificarea uE oarA a oaspeEilor WiFi. RatA de transfer wireless de pAnA la 300Mbps Software-ulAgratuit EAP Controller...


 
Imagine Acces Point Wireless De Exterior Tp-link Eap110-outdoor
 

Acces Point Wireless De Exterior Tp-link Eap110-outdoor 

Acces Point wireless de exterior TP-Link EAP110-Outdoor. Acces Point wireless de exteriorA TP-Link EAP110-Outdoor RatA de transfer wireless N de pAnA la 300Mbps Design simplu de montat ce A®l face uE or de instalat pe orice perete sau stAlp SuportA PoE Pasiv pentru instalare convenabilA la preEuri accesibile CarcasA rezistentA la intemperii, protecEie de 15KV A®mpotriva descArcArilor electrostatice...


 
Imagine Access Point Wireless Tp-link Eap115-wall
 

Access Point Wireless Tp-link Eap115-wall 

Access Point Wireless TP-Link EAP115-Wall. Access Point wireless N 300Mbps cu montare A®n doza de pe pereteA EAP115-Wall A Designul uE or de montat permite instalarea A®n orice dozA model european Designul compact, discret se potriveE te cu orice interior Software-ul gratuitAAuranet Controller permite administratorilor sA gestioneze cu uE urinEA sute de EAP-uri Suport pentru tehnologia Power...