oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround

 
Imagine Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround
 
Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround 429.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Amplificator 2x50W cu Tunner Bluetooth Mp3 Player si iesire Surround.AAmplificator polivalent cu tuner FM incorporate, slot card SD, USB si functie Bluetooth. Posibilitate de conectare boxe surround Descriere: A Tuner FM A functie Bluetooth A ecran cu afisaj dinamic al frecventei A 2 intrari de microfon cu control ecou, intarziere si reglaj volum AAintrare USB/SD A intrare AUX si DVD AAiesire SURROUND Caracteristici Tehnice: Putere de iesire: 2 x 50 W + 3 x 20 W Alimentare: 220 - 240 VAC, 50/60 Hz Raspuns in frecventa: 20 Hz - 20 kHz Sensibilitate intrare: 450 mV Raport semnal/zgomot (S/N): > 76 dB Impedanta: 8 ohm Sensibilitate intrare microfon: 20 mV Dimensiuni (mm): 430 x 270 x 120 Greutate (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare 4816 Ohmi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround !

Preţuri Amplificatoare 4816 Ohmi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator 2x50w Cu Tunner Bluetooth Mp3 Player Si Iesire Surround şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare 4816 Ohmi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 429.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Amplificator 4x75w Cu Tunner Radio Bluetooth Si Mp3 Player Atm8000bt
 

Amplificator 4x75w Cu Tunner Radio Bluetooth Si Mp3 Player Atm8000bt 

Amplificator 4x75W cu tunner radio bluetooth si mp3 player ATM8000BT. Se poate folosii si pentru sisteme de sonorizare 5.1 cu sateliti.A Descriere: Amplificator stereo echipat cu tuner digital, cu posibilitate de redare MP3 de pe USB, SD. Atuner FM Afunctie Bluetooth Afunctie de inregistrare pe USB si SD Aafisaj ID3 A2 intrari MICRO cu control ecou, bass, inalte si volum Aintrare USB, SD & MP3 AAintrare...