oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w

 
Imagine Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w
 
Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w 829.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Amplificator cu player USB si Bluetooth 2X800W. Amplificator cu player USB si Bluetooth 2X800W A Amplificator cu raport calitate/pret foarte bun. Va permite sa conectati direct o sursa prin intermediul pre-amplificatorului incorporat, fara utilizarea unui mixer. Dispune de o carcasa robusta rackabila de 19 toli si este echipata cu manere pentru a facilita transportul.A Caracteristici: A A AAAAAAAA Intrare USBA A AAAAAAAA Conexiune BLUETOOTHA A AAAAAAAA Control volum A AAAAAAAA Potentiometre zimtate A AAAAAAAA Ventilator pentru racire A AAAAAAAA ProtecEie electronicA la scurtcircuit, suprasarcinA E i supraA®ncAlzireA A AAAAAAAA Intrari RCA & Jack 6.35mmA A AAAAAAAA Iesiri prin Speakon, XLR (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare 4816 Ohmi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w !

Preţuri Amplificatoare 4816 Ohmi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator Cu Player Usb Si Bluetooth 2x800w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare 4816 Ohmi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 829.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Amplificator 2x240w Cu Usb Player Si Bluetooth
 

Amplificator 2x240w Cu Usb Player Si Bluetooth 

Amplificator 2x240W cu Usb player si Bluetooth. Amplificator 2x240W cu Usb player si Bluetooth . Excelent pentru realizarea sistemelor de sonorizare de nivel mediu. Are un raport calitate/pret foarte bun, echipat cu preamplificator pentru sursa de semnal. Cutie robusta, cu manere, pentru prindere pe rack 19 inch, 2U. A A Top Caracteristici: A Tehnologia MOSFET moderna de pAnA la 480 W max. la 4 ohmi...


 
Imagine Amplificator Sonorizare 2x480w Rms
 

Amplificator Sonorizare 2x480w Rms 

Amplificator sonorizare 2x480W RMS. Amplificatoare de sunet 2x480W RMS , care foloseste tehnologie moderna MOSFET. Cutiile sunt robuste, cu manere, pentru prindere pe rack de 19 inch. Control volum Potentiometre crestate Ventilatoare pentru rAcire Protectie electronica A®mpotriva scurtcircuitelor, suprasarcinA si protectie termicaA Mufe RCA Ai Jack de 6,35 mm Iesiri de tip Speakon, XLRA Pornire...