oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital

 
Imagine Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital
 
Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Amplificator de linie 80W cu Bluetooth si USB si Tunner digital. Amplificator de linie 80W cu Bluetooth si USB si Tunner digital.AAmplificator PA compact, de calitate ridicata, care ofera numeroase functii utile pentru echiparea magazinelor, depozitelor mici, holuri hoteluri, restaurant, etc. Cu ce este dotat amplificatorul : - telecomanda - cititor USB/SD - tuner FM digital - receptor Bluetooth - Iesiri 100V, 70V, 4-16 ohm - functie prioritara pentru microfon - 2 intrari microfon si 2 intrari de linie - control general volum - reglaje separate pentru volum muzica si microfon - reglaj tonuri joase si inalte Caracteristici Tehnice: A Putere iesire: 80 W Sensibilitate intrare: - microfon: < 7 mV (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare Pa 100v. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital !

Preţuri Amplificatoare Pa 100v în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital pe dubi.ro. Poți cumpăra Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Amplificator De Linie 80w Cu Bluetooth Si Usb Tunner Digital şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Amplificatoare Pa 100v. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Mixer Amplificator 60w 3 Canale Cu Sd Si Mp3
 

Mixer Amplificator 60w 3 Canale Cu Sd Si Mp3 

Mixer amplificator 60W 3 canale cu SD si MP3. Mixer amplificator 60W RSM cu 3 intrari.AAmplificator ce poate fi alimentat de la baterie (12V) sau de la reteaua de alimentare de 230VAC. Este echipat cu player MP3, slot USB si SD, cu o sirena si un afisaj LCD albastru. Putere de iesire: Alimentare din 12V DC: 35W RMS Alimentare de la retea 230VAC: 45W RMS Control volum MIC1, MIC2, AUX si MASTER MP3/USB/SD...


 
Imagine Amplificator Public Adress 150w Cu Player Mp3 Si Fm
 

Amplificator Public Adress 150w Cu Player Mp3 Si Fm 

Amplificator Public Adress 150W cu Player MP3 si FM. Amplificator Public Adress 150W cu Player MP3 si FM. Ideal pentru sisteme de sonorizare de linie pe 100V Intrare sunet : USB / SD / FM / / Bluetooth sau 3 intrari de linie Iesire compensata Display si telecomanda 2 Intrari de microfon Iesire 100V sau 4-16 Ohmi Raspuns fregventa 12kHz ~ 80Hz Noise ratio> 65 dB Banda tunner 87.5 FM - 107.5MHz Impedanta...