oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v

 
Imagine Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v
 
Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v 3299.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Bariera acces auto 5 metri LIFE Trafic intens la 24V.ACalitate made in Italy la un pret de exceptie. Kitul este complet, include corpul barierei, un brat la 5Ametri, 2 telecomenzi.A 3 ani garantie Automatizari pentru bariere stradale Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se gaseste in versiunea cu motor de 24AV cu bariera pina la 5 m lungime. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru un nivel inalt de calitate , estetica si functionalitate. SET COMPLET : Corp bariera + Brat deA5 metri + 2 telecomenziA O atingere de simplicitate in plus Toate functiile barierei se pot programa foarte usor dupa modul dorit, in functie de propriile exigente si (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Bariere Acces Auto. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v !

Preţuri Bariere Acces Auto în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Acces Auto 5 Metri Life Trafic Intens La 24v şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Bariere Acces Auto. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 3299.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Bariera Acces Auto 3-5 Metri Life Supra
 

Bariera Acces Auto 3-5 Metri Life Supra 

Bariera acces auto 3 metri Life Supra cu design deosebit. 3 Ani Garantie!!! Automatizari pentru bariere stradale Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se gaseste in versiunea cu motor de 24 V cu bariera pina la 5 m lungime. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru un nivel inalt de calitate , estetica si functionalitate.A O atingere de simplicitate...


 
Imagine Bariera Acces Auto 4 Metri Life 230v Supra4
 

Bariera Acces Auto 4 Metri Life 230v Supra4 

Bariera acces autoA4 metri LIFE 230V. Este o bariera uz rezidential. Se preteaza pentru un ciclu de 30%.A 3 ani garantie A A A Automatizari pentru bariere stradale A Italienii de la LIFE prezinta noua gama de bariere stradale SUPRA. Se gaseste in versiunea cu motor de 220 V cuAbrat laA4.3 lungime, pentru o deschidere de maxim 4 metri. Aceasta familie de electromotoare este proiectat in detaliu pentru...


 
Imagine Brat Bariera 3-5 Metri Life
 

Brat Bariera 3-5 Metri Life 

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 In caz ca ati avut o problema, puteti sa schimbati bratul barierei Life.APentru bariere acces auto, este din aluminiu si este de laA3 la 5 metri.A A *Atentie in functie de dimensiunea dorita a bratului, se foloseste arcul corespunzator lungimii dorite. A Brat bariera A Lungime 3-5 metri Material Aluminiu, vopsit Compatibilitate...