oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Bariera Ir De Exterior 40m - Optex 494.00 RON spre magazinul 1cctv.ro »

Bariera IR de exterior 40m - OPTEX. Bariera IR de exterior cu doua fascicule ce poate fi folosita in protejarea unor spatii, gradini sau culoare. Poate fi conectatata la o retea cu ajutorul modulului IP/POE, PIE-1. Carcasa are un grad de protectie IP65, fiind proiectata pentru a preveni for

dubi.ro nu vinde produsul "Bariera Ir De Exterior 40m - Optex". Acesta este vândut în magazinul online 1cctv.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Bariera Ir De Exterior 40m - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Ir De Exterior 40m - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Ir De Exterior 40m - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Ir De Exterior 40m - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Bariera Ir De Exterior 40m - Optex !

Preţuri în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Bariera Ir De Exterior 40m - Optex pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Ir De Exterior 40m - Optex de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Ir De Exterior 40m - Optex. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Ir De Exterior 40m - Optex şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la . Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 494.00 RON

 

Produse similare

 
 
 

Bariera Ir De Exterior 60m - Optex 

Bariera IR de exterior 60m - OPTEX. Bariera IR de exterior cu doua fascicule ce poate fi folosita in protejarea unor spatii, gradini sau culoare. Poate fi conectatata la o retea cu ajutorul modulului IP/POE, PIE-1. Carcasa are un grad de protectie IP65, fiind proiectata pentru a preveni for


 
Imagine Bariera De Protectie Perimetrala Optex Sl-200qn
 

Bariera De Protectie Perimetrala Optex Sl-200qn 

BARIERA DE PROTECTIE PERIMETRALA OPTEX SL-200QN.


 
Imagine Bariera Infrarosu Cu 4 Spoturi Ir Optex Bs-400rc
 

Bariera Infrarosu Cu 4 Spoturi Ir Optex Bs-400rc 

Bariera infrarosu cu 4 spoturi IR Optex BS-400RC.