oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r

 
Imagine Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r
 
Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r 2099.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Bariera optica de fum pentru 100M FIRERAY 100R. Bariera optica de fum pentru 100M FIRERAYA100R Seria Fireray 100R de detectoare de fum reflectorizante A®n infraroE u fascicul optic sunt alcAtuite dintr-o singurA unitate care A®ncorporeazA un emiEAtor infraroE u E i receptor. Semnalul este reflectat printr-o prismA E i analizate pentru prezenEa fumului. Sistemul este proiectat pentru a fi montat, astfel A®ncAt fasciculul se va proiecta A®ntre 0,3 E i 0,6 metri mai jos, E i paralelA cu plafonul. detectare laterala poate fi de pAnA la 7,5 metri pe fiecare parte a fasciculului Seria FIRERAYA® 50R / 100R de detectoare de fum reflectorizante A®n infraroE u fascicul optic asigurA (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r !

Preţuri Antiincendiu Conventional în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r pe dubi.ro. Poți cumpăra Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Bariera Optica De Fum Pentru 100m Fireray 100r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Antiincendiu Conventional. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2099.00 RON