oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth

 
Imagine Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth
 
Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth 1099.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Boxa activa 15 INCH cu USB si Bluetooth. Boxa activa 15 INCH cu USB si Bluetooth . Este o boxa cu amplificare pentru sali de dimenisuni medii. Are cititor integrat de stick-uri USB pentru redarea fisierelor de tip MP3. Puteti reda muzica de pe telefon direct prin bluetooth fara sa va mai conectati cu un cablu.A - putere amplificator integrat: 400 W max. - cititor integrat USB/MP3/Bliuetooth - control frecvente joase si inalte - control ecou - control volum - intrare microfon si linie - iesire speakon (8 ohm minim) - locas pentru suport 35 mm - iesire mixer prin mufe RCA - telecomanda IR - Difuzor Joase: 15 inch (38 cm) Putere max.: 800 W - sensibilitate: 99 dB - banda de trecere: 35 Hz - 20 kHz (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth !

Preţuri Sonorizare Karaoke în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1099.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Boxa Activa 8 Inch Cu Mp3, Usb, Bluetooth Si Telecomanda
 

Boxa Activa 8 Inch Cu Mp3, Usb, Bluetooth Si Telecomanda 

Boxa activa 8 inch cu MP3, USB, Bluetooth si telecomanda. Descriere: - putere amplificator integrat: 200 W max. - cititor integrat USB/MP3/Bluetooth - control frecvente joase si inalte - control volum - control ecou - intrare microfon si intrare linie - iesire speakon (8 ohm minim) - locas pentru suport 35 mm - telecomanda - boomer 8 inch (20 cm) - sensibilitate: 96 dB - banda de trecere: 50 Hz - 20...


 
Imagine Boxa Activa 12 Inch Amplificator Incorporat, Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda
 

Boxa Activa 12 Inch Amplificator Incorporat, Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda 

Boxa activa 12 inch amplificator incorporat, USB, MP3, Bluetooth si telecomanda. Descriere: Raspuns in frecventa:A50 Hz a 20 kHz Sensibilitate (1W/1m):A96 dB Unghi de dispersie sunet: 90A x 60A Putere maxima: 300 W Putere aplificator incorporat: 200W max. Impedanta nominala: 8 Ohm A Specificatii amplificator incorporat Raspuns in frecventa: 55 Hz a 20 kHz (+/-3 dB) Putere RMS: 100 W THD: 1% Raport...


 
Imagine Boxa Portabila 8 Inch 20 Cm Cu Usb, Mp3 Si Bluetooth
 

Boxa Portabila 8 Inch 20 Cm Cu Usb, Mp3 Si Bluetooth 

Boxa portabila 8 inch 20 cm cu USB, MP3 si Bluetooth. Caracteristici principale: a Putere RMS/maxima: 200/400 W a Cititor USB-MP3/WMA/BLUETOOTH a 1 microfon wireless (199.6 MHz) a 1 microfon cu fir a telecomanda a Functie de inregistrare a Conexiune BLUETOOTH a Control sunet bass si inalte a Control volum si ecou reglabil la microfon a Intrari pentru microfon si intrare de linie a Baterie reincarcabila,...