oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda

 
Imagine Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda
 
Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Boxa activa 250W cu USB Mp3 si telecomanda. Boxa activa 250W cu USB/MP3, Bluetooth si telecomandaAideala pentru sonorizare restaurant sau bar sau pentru sisteme audio Karaoke A A Acest difuzor profesional de la IBIZA SOUND are inlcuse cele mai noi tehnologii, inclusiv Bluetooth, USB si cititor card SD si suporta fisiere de sunet uzuale cum ar fi MP3, WMA. Fabricat din ABS Termo-Turnat pentru o reproducere perfecta a sunetului combinat cu o putere impresionanta, aceasta boxa este echipata cu componente de calitate. Dispune de posibilitate de conecta o sursa si doua microfoane cu sensibillitate selectabila. Din Boxa sau de la distanta cu ajutorul telecomandei IR se pot controla : Volumul, Frecventele (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda !

Preţuri Sonorizare Karaoke în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Activa 250w Cu Usb Mp3 Si Telecomanda şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Boxa Activa 8 Inch Cu Mp3, Usb, Bluetooth Si Telecomanda
 

Boxa Activa 8 Inch Cu Mp3, Usb, Bluetooth Si Telecomanda 

Boxa activa 8 inch cu MP3, USB, Bluetooth si telecomanda. Descriere: - putere amplificator integrat: 200 W max. - cititor integrat USB/MP3/Bluetooth - control frecvente joase si inalte - control volum - control ecou - intrare microfon si intrare linie - iesire speakon (8 ohm minim) - locas pentru suport 35 mm - telecomanda - boomer 8 inch (20 cm) - sensibilitate: 96 dB - banda de trecere: 50 Hz - 20...


 
Imagine Boxa Activa 12 Inch Amplificator Incorporat, Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda
 

Boxa Activa 12 Inch Amplificator Incorporat, Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda 

Boxa activa 12 inch amplificator incorporat, USB, MP3, Bluetooth si telecomanda. Descriere: Raspuns in frecventa:A50 Hz a 20 kHz Sensibilitate (1W/1m):A96 dB Unghi de dispersie sunet: 90A x 60A Putere maxima: 300 W Putere aplificator incorporat: 200W max. Impedanta nominala: 8 Ohm A Specificatii amplificator incorporat Raspuns in frecventa: 55 Hz a 20 kHz (+/-3 dB) Putere RMS: 100 W THD: 1% Raport...


 
Imagine Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth
 

Boxa Activa 15 Inch Cu Usb Si Bluetooth 

Boxa activa 15 INCH cu USB si Bluetooth. Boxa activa 15 INCH cu USB si Bluetooth . Este o boxa cu amplificare pentru sali de dimenisuni medii. Are cititor integrat de stick-uri USB pentru redarea fisierelor de tip MP3. Puteti reda muzica de pe telefon direct prin bluetooth fara sa va mai conectati cu un cablu.A - putere amplificator integrat: 400 W max. - cititor integrat USB/MP3/Bliuetooth - control...