oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda

 
Imagine Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda
 
Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda 689.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Putere RMS: 200 W Putere maxima: 400 W Amplificator de putere integrat 80 W Cititor MP3/WMA 1 microfon VHF (omologare R7TTE) Telecomanda Receptor Bluetooth integrat Control frecvente joase si inalte Control volum si ecou microfon Control volum muzica Control VOX (prioritate microfon) Intrari USB, SD, 2 x microfon, linie & MP3 Acumulator si incarcator integrat Maner de transport Autonomie: 4-6 ore (in functieAde volumul la care este utilizata) A Caracteristici Tehnice: Difuzor joase: 10 inch (25 cm) Difuzor inalte: 1 inch (25 mm) Sensibilitate: 88 dB +/- 2 dB Impedanta: 4 ohm Raspuns in frecventa: 80 Hz - 20 kHz Alimentare: 100 - 240 VAC, 50/60 Hz Dimensiuni (mm): 490 x 315 x 292 Greutate: 7.5 (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda !

Preţuri Sisteme De Sonorizare în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Activa 10 Inch 200w Cu Usb, Mp3, Bluetooth Si Telecomanda şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 689.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Boxa Portabila 10 Inch 25 Cm 500w 12-230v Usb-mp3
 

Boxa Portabila 10 Inch 25 Cm 500w 12-230v Usb-mp3 

Caracteristici principale: A a Amplificator de putere integrat: 100 W max. a Cititor MP3/USB/WMA/BLUETOOTH a 1 microfon fara fir a 1 microfon cu fir a 1 telecomanda a Functie de inregistrare a Functie VOX (activare prin voce) a Reglaj frecvente inalte si joase a Reglaj volum si ecou microfon a Intrari de microfon si de linie a Intrari MP3 si iPod a Acumulator si incarcator integrat (autonomie intre...


 
Imagine Boxa Activa 800w Cu Usb Si Mp3 Mobila
 

Boxa Activa 800w Cu Usb Si Mp3 Mobila 

Boxa activa 800W cu USB / MP3 si Bluetooth, mobila de 15 Inch . A Boxa activa 800W cu USB si MP3 Mobila. Sunet puternic si curat fara a avea nevoie de amplificator. Dotata cu maner pentru deplasare usoara.A Boxa activa IBIZA PORT15VHF-BT este un sistem PA concentrat pe mobilitate. Dispune de o baterie integrata care poate functiona aproximativ 6 ore si ajuta sistemul sa fie independent de o sursa de...


 
Imagine Boxa Portabila Karaoke 120w Bt-fm-usb-sd Cu Suport Pt Tableta
 

Boxa Portabila Karaoke 120w Bt-fm-usb-sd Cu Suport Pt Tableta 

Boxa portabila Karaoke 120W BT/FM/USB/SD cu suport pt tableta A Descriere: Sistem audio modern cu mai multe intrAri. Functie de inregistrare pe USB sau SD. - IntrAri : USB, SD & chitara sau orice altA sursA de nivel linie - Bluetooth - Tuner FM - Ecran LCD albastru, care afiE eazA informaEii legate de sursa activA - FuncEie de inregistrare pe USB sau SD - Echipat cu LED-uri RGB albastre care se aprind...