oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w

 
Imagine Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w
 
Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w 799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Boxa portabila cu bluetooth/USB/CardSD Mp3 12 INCH 40W A. Este o boxa portabila cu troller si posibilitate de alimentare de la baterie externa. Functii perfromante, wireless -bluetooth, usb card, microfon, USB, cardSD. Include microfon wireless, poate fi folosit ca un aparat de karaoke, are intrare de chitara, radio FM, slot pentru cardSD si USB si connectivitate bluetooth fara cablu. O puteti connecta prin bluetooth la telefon/tableta/ laptop pentru a reda melodiile preferate.A A A Descriere Boxa portabila cu bluetooth/USB/CardSD Mp3 12 INCH 40W : Putere max.: 40 W Impedanta : 4 ohm Difuzoare: 1 inch + 12 inch Raspuns in frecventa: 50 Hz - 20 kHz Sensibilitate: 93 +/- 3dB Dimensiuni: 383 x 390 (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w !

Preţuri Sonorizare Karaoke în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Cu Bluetooth-usb-cardsd Mp3 12 Inch 40w şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sonorizare Karaoke. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 799.00 RON