oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card

 
Imagine Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card
 

Astăzi -10.00% (economiseşti 100 RON)

Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card 899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Boxa portabila cu microfon wireless, bluetooth, karaoke, USB/SD card. Boxa portabila cu microfon wireless, bluetooth, karaoke, USB/SD cardA Portabilitate crescuta cu functie bluetooth, maner extensibil si rotite.A Acum puteti avea boxa perfecta pe care o puteti muta in diferite locuri. Daca nu aveti posibilitate de alimentare de la priza boxa suporta alimentare de la o baterie. O puteti muta foarte usor datorita manerului extensibil si a rotitelor (in gen bagaj troller) . Puteti reda muzica fara cablu direct de pe telefon/tableta/laptop prin conexiune wireless.A Pe langa puteti folosii intrarile SD card si USB pentru a reda muzica. Boxa vine echipata cu un microfon wireless, functie karaoke, (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Boxe Bluetooth Portabile. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card !

Preţuri Boxe Bluetooth Portabile în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card pe dubi.ro. Poți cumpăra Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Boxa Portabila Cu Microfon Wireless, Bluetooth, Karaoke, Usb-sd Card şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Boxe Bluetooth Portabile. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 899.00 RON