oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702

 
Imagine Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702
 
Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 1099.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Broasca inteligenta Z-Wave ZM1702. Aceasta broasca poate fi controlata fie manual, fie prin cod (pana la 13 coduri de acces) fie prin accesul aplicatiei de la HUB Z-Wave. A A A Detalii tehnice: A Tehnologie Z-Wave A(868.42 MHz) Distanta de operare 30-40 metri Temperatura de operareA-10 la +50C Baterii: 4x AA (nu sunt incluse) Dimensiuni(L x W x D):25.5 x 7 x 1.5 cm Coduri de acces : 13A Se poate activa/Dezactiva dupa Geofancing A

dubi.ro nu vinde produsul "Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 pe dubi.ro. Poți cumpăra Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 !

Preţuri Casa Inteligenta în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 pe dubi.ro. Poți cumpăra Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Broasca Inteligenta Z-wave Zm1702 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Casa Inteligenta. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1099.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Dulie E27 Z-wave An145
 

Dulie E27 Z-wave An145 

Dulie E27 Z-Wave AN145.A control de la distanta- LED indicator de stare - material compozit pe baza Ae fibra de sticla rezistent la temperaturi inalte - incarcare maxima 400W


 
Imagine Senzor De Fum Z-wave Pope004001
 

Senzor De Fum Z-wave Pope004001 

Senzor de fum Z-Wave POPE004001. Un detector foarte util, va monitoriza cu succes bucataria dumneavoastra, se alimenteaza cu baterie de 9V.