oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi

 
Imagine Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 
Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 49.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Buton de panica wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Buton de panica wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Simpla apasare a butonului declanseaza alarma. Se inroleaza in sistemul de alarma Heyi prin conexiune wireless la internet, direct prin aplicatie de mobil. A A A Caracteristici principale: A a consum zero in mod stand-by a verificare status baterie a stabilitate crescuta a design simplu, dimensiuni mici (36*58*15mm) a alimentare pe batarieADC3V(1*CR2032)

dubi.ro nu vinde produsul "Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi !

Preţuri Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Buton De Panica Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Wireless Ip Gsm. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 49.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi  74.00 RON  (-16.00 %)

Detector de fum wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Detectorul de fum Heyi este dotat cu un procesor inteligent care proceseaza semnalele fotoelectrice. Acest senzor este rezistent la praf, la insecte si la interferente luminoase, asigurand stabilitatea detectorului.ASe integreaza in sistem prin wireless, direct din aplicatia de mobil. A Reactioneaza foarte rapid la fumul vizibil provenit dintr-o...


 
Imagine Contact Magnetic Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Contact Magnetic Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Contact magnetic wireless pentru sisteme alarma Heyi. Contact magnetic wireless pentru sisteme alarma Heyi. Se foloseste pentru usi si ferestre. Este un contact magnetic format din doua piese care trimite alarma atunci cand magnetii sunt intrerupti.A A Caracteristici: A a— Consum mic A a— Alerta voltaj scazut catre centrala de alarma AAa— Instalare usoara


 
Imagine Senzor De Miscare Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Senzor De Miscare Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Senzor de miscare wireless pentru sisteme de alarma Heyi. Dispozitivul HY-320B este un senzor de miscare wireless PIR care adopta cele mai noi tehnologii de procesare semnal cu compensare automata de temperatura si salvare de energie. Acesta emite un semnal digital wireless catre centrala de alarma atunci cand detecteaza o semnatura de caldura infrarosu. In acelasi timp consumul scazut iti ofera o...