oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm

 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm
 
Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm 139.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cablu de alimentare flexibil Myym 2x1,5 mm. Cablu de alimentare flexibil cu manta din 2x1,5 mm PVC pentru alimentarea aparatelor electrice sau sistemelor de supraveghere Tensuni de lucru 300/500V,culoare ALB, unitate de ambalare : colac de 100 metri . Se poate atasa la aparaturi electrocasnice cu solicitari normale/medii la tensiuni nominale pana laAUo/U: 0.45/0.75 kV Specificatii tehnice Tip izolatie:PVC Numar conductoare:2 Curent maxim (A):23 Armat:nearmat Sectiune (mmp):1.50 Tip conductor :cupru litat Tensiunea nominala: Uo/U 0.3/0.5 kV; A A

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm !

Preţuri Cabluri Electrice în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 139.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3x1,5 Mm
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3x1,5 Mm 

Cablu de alimentare flexibil Myym 3x1,5 mm. Cablu de alimentare flexibil cu manta din PVC , 3 cordoane multifilare cu sectiune de 1,5 mm, pentru alimentarea aparatelor electrice sau sistemelor de supraveghere. Tensuni de lucru 300/500V,culoare ALB, unitate de ambalare : colac de 100 metri.ATensiunea nominala: Uo/U 0.3/0.5 kV; A


 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Cu Fire Cupru, Myym 3x1,5 Mm, Alb
 

Cablu De Alimentare Flexibil Cu Fire Cupru, Myym 3x1,5 Mm, Alb 

Cablu de alimentare flexibil cu fire de cupru, Myym 3x1,5 mm, ALB. Cablu de alimentare flexibil cu manta din PVC , 3 cordoane multifilare cu sectiune de 1,5 mm din cupru, pentru alimentarea aparatelor electrice sau sistemelor de supraveghere. Tensuni de lucru 300/500V,culoare ALB, unitate de ambalare : colac de 100 metri.ATensiunea nominala: Uo/U 0.3/0.5 kV; A


 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil Myym 3 x 2.5mm, rola 100 metri. Cablu electric flexibil de alimentare, MyyM 3 x 2.5mm. Disponibil la rola de 100 metri. A Cablu flexibil compus dinAtrei conductori din aluminiu cuprat multifiliar de 2.5 mm, izolati in PVC. Manta exterioara alba din PVC.