oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri

 
Imagine Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri
 
Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri 57.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Mufa: 2 x speakon Lungime cablu 10 m (2 x 1.5 mm2)

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri !

Preţuri Sisteme De Sonorizare în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Difuzor Speakon-speakon 10 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Sonorizare. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 57.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Amplificator Pa 210w Cu Dvd Usb Si Sd Card Mp3 Player
 

Amplificator Pa 210w Cu Dvd Usb Si Sd Card Mp3 Player 

Dispozitiv versatil combinaEie de un amplificator PA si un DVD player multimedia. PronunEate secEiune microfon, USB E i SD intrAri-MP3 capabil E i mai multe opEiuni de conectivitate. Abilitatea de a operaEie 24V. Potrivit pentru instalare rack. Ideal pentru uz comercial, la expozitii, demo-uri E i conferinEe. LTC PAA210CD este o combinaEie cu adevArat practic de un amplificator PA E i un CD player....


 
Imagine Amplificator Sonorizare 2x1600w Rms
 

Amplificator Sonorizare 2x1600w Rms 

Amplificator de sunet 2x1600W RMS , care foloseste tehnologie moderna MOSFET. Cutiile sunt robuste, cu manere, pentru prindere pe rack 19 inch. 3 pozitii configurare: punte/mono/stereo Control volum Potentiometre crestate Ventilatoare pentru rAcire Protectie electronica A®mpotriva scurtcircuitelor, suprasarcinA si protectie termica Mufe RCA si Jack de 6,35 mm IeAiri de tip Speakon, XLR Pornire...


 
Imagine Boxa Activa 800w Cu Usb Si Mp3 Mobila
 

Boxa Activa 800w Cu Usb Si Mp3 Mobila 

Boxa activa 800W cu USB / MP3 si Bluetooth, mobila de 15 Inch . A Boxa activa 800W cu USB si MP3 Mobila. Sunet puternic si curat fara a avea nevoie de amplificator. Dotata cu maner pentru deplasare usoara.A Boxa activa IBIZA PORT15VHF-BT este un sistem PA concentrat pe mobilitate. Dispune de o baterie integrata care poate functiona aproximativ 6 ore si ajuta sistemul sa fie independent de o sursa de...