oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m

 
Imagine Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m
 
Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m 239.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cablu flexibil de alimentare myym 2x2,5 mm rola 100m. Cablu alimentare MYYM 2x2.5 mm flexibil ML,Aconductor pentru instalaAii electrice, tensiunea nominalA: 300/500V, diametrul exterior:A8.6Amm,Amultifilar din aluminiu cuprat deosebit de flexibil, rasucit in manunchi.AIzolaAie: fiecare manunchi este izolat cu manta din PVC, mataua comuna este din PVC. Domeniu de utilizare: In aplicatii cu solicitari mecanice medii, pozate sau montate flexibil. La aparate de uz casnic, chiar si acolo unde umiditatea este ridicata, dar nu se poate folosi acolo unde conductorul intra in contact cu suprafete calde (radiatoare cu ulei). Pentru instalatii electrice semiindustriale, cu o solicitare mecanica medie.

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m !

Preţuri Cabluri Electrice în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 239.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil Myym 3 x 2.5mm, rola 100 metri. Cablu electric flexibil de alimentare, MyyM 3 x 2.5mm. Disponibil la rola de 100 metri. A Cablu flexibil compus dinAtrei conductori din aluminiu cuprat multifiliar de 2.5 mm, izolati in PVC. Manta exterioara alba din PVC.


 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2 X 0,75mm, Rola 100 Metri
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2 X 0,75mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil Myym 2 x 0,75mm, rola 100 metri. Cablu MyyM 2 x 0.75mm, la rola de 100 metri. A Cablu flexibil cu manta de PVC, pentru utilizare normala. Contructia cablului presupune doi conductori flexibili de aluminiu cuprat de 0,75mm, clasa 5, izolatie si manta din PVC. A RecomandatApentru alimentarea aparatelor electrice cu solicitare medie.A


 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2x1,5 Mm 

Cablu de alimentare flexibil Myym 2x1,5 mm. Cablu de alimentare flexibil cu manta din 2x1,5 mm PVC pentru alimentarea aparatelor electrice sau sistemelor de supraveghere Tensuni de lucru 300/500V,culoare ALB, unitate de ambalare : colac de 100 metri . Se poate atasa la aparaturi electrocasnice cu solicitari normale/medii la tensiuni nominale pana laAUo/U: 0.45/0.75 kV Specificatii tehnice Tip izolatie:PVC...