oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri

 
Imagine Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri
 
Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri 799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cablu flexibil Myym 3 x 6mm, rola 100 metri. Cablu de alimentare flexibil MyyM 3 x 6 mm. Disponibil la rola de 100 metri. A Recomandat pentru instalatii electrice cu tensiune nominala intre 300V si 500V. Potrivit pentru aplicatii electrice cu solicitare medie sau aplicatii semi-industriale. A A se evita contactul cu suprafetele calde. A Conductor de aluminiu cuprat flexibil, rasucit in manunchi. Fiecare fir este izolat cu PVC si mantaua comuna este din PVC. Se poate folosi la temperaturi intre +5 si +70 grade. A

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri !

Preţuri Cabluri Electrice în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 799.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 3 X 2.5mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil Myym 3 x 2.5mm, rola 100 metri. Cablu electric flexibil de alimentare, MyyM 3 x 2.5mm. Disponibil la rola de 100 metri. A Cablu flexibil compus dinAtrei conductori din aluminiu cuprat multifiliar de 2.5 mm, izolati in PVC. Manta exterioara alba din PVC.


 
Imagine Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2 X 0,75mm, Rola 100 Metri
 

Cablu De Alimentare Flexibil Myym 2 X 0,75mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil Myym 2 x 0,75mm, rola 100 metri. Cablu MyyM 2 x 0.75mm, la rola de 100 metri. A Cablu flexibil cu manta de PVC, pentru utilizare normala. Contructia cablului presupune doi conductori flexibili de aluminiu cuprat de 0,75mm, clasa 5, izolatie si manta din PVC. A RecomandatApentru alimentarea aparatelor electrice cu solicitare medie.A


 
Imagine Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m
 

Cablu Flexibil De Alimentare Myym 2x2,5 Mm Rola 100m 

Cablu flexibil de alimentare myym 2x2,5 mm rola 100m. Cablu alimentare MYYM 2x2.5 mm flexibil ML,Aconductor pentru instalaAii electrice, tensiunea nominalA: 300/500V, diametrul exterior:A8.6Amm,Amultifilar din aluminiu cuprat deosebit de flexibil, rasucit in manunchi.AIzolaAie: fiecare manunchi este izolat cu manta din PVC, mataua comuna este din PVC. Domeniu de utilizare: In aplicatii cu solicitari...