oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer

 
Imagine Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer
 
Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer 399.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cablu FTP cu sufa Cupru CAT5 tambur 305 metri Safer. Cablu FTP cu sufa Cupru CAT5 tambur 305 metri Safer. Se livreaza la tambur de lemn. Calitate excelenta. A A A Caracteristici generale: A a Tipul cablului: cat.5e FTP a Tipul mantalei: PE, rezistenta UV a Tip conductor: 4x2xAWG 24, 0.5mm. A 100% Cupru a Rezistenta mecanica: sufa de sustinere a Ecran: AL-PET + fir de masa 0,51 mm a Temperatura recomandata: -27ACA-> +75AC A A Caracteristici electrice: a Impedanta nominala 100 Ohm / km A15% a Capacitate nominala; 66 pF/m a Atenuare la 100Mhz: 21,98 dB/100m a Rezistenta buclei: 18,6 I/100mt aAAre impedanta de 100 Ohm, asigurand categoria 5e in conformitate cu ISO/IEC, EIA/TIA-568 si TSB 36 pentru (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer !

Preţuri Accesorii Supraveghere în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Ftp Cu Sufa Cupru Cat5 Tambur 305 Metri Safer şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Supraveghere. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 399.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu Utp + Alimentare Gata Mufat 30 Metri
 

Cablu Utp + Alimentare Gata Mufat 30 Metri 

Cablu UTP + Alimentare gata mufat 30 metri. Cablu UTP + Alimentare gata mufat 30 metri 4x0.4mm2+2x0,3mm2 Foarte util pentru sistemele de supraveghere IP care nu au o alimentare POE, fie la camere fie la NVR.


 
Imagine Set Transmisie Wireless 5ghz 800m 3km Safer
 

Set Transmisie Wireless 5ghz 800m 3km Safer 

Set transmisie wireless 5Ghz 800M 3KM Safer. Set transmisie wireless 5Ghz 900M 3KM Safer. Este un set emitator receptor wireless care lucreaza in banda de 5Ghz, si transmite pina la 2KM punct la punct. Se poate folosii si cu conexiune multipunct, pina la 8 puncte distribuite. A Aplicatia cea mai evidenta este crearea unei conexiuni LAN de 900M pina laA3 KM pentru preluarea imaginilor de la camerele...


 
Imagine Convertor Ahd-cvi-tvi La Hdmi
 

Convertor Ahd-cvi-tvi La Hdmi  279.00 RON  (-6.00 %)

Convertor AHD/CVI/TVI la HDMI. Convertor AHD/CVI/TVI la HDMI.AConvertorul HV/HDMI+HV vA dA posibilitatea sA afiE aEi pe un monitor sau proiector cu intrare HDMI semnalul video al camerelor tip AHD/HD-CVI/HD-TVI/CVBS. Pe partea video HV/HDMI+HV funcAioneazA ca un echipament de trecere, cu intrare Ai ieAire de semnal. Rezolutie maxima 5M A Intrare: 1 xABNCA-AAHDA/AHD-CVIA/AHD-TVIA/[email protected] 5.0AMpxA(max)...