oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri

 
Imagine Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri
 
Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri 899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cablu ignifug de tip CYY-F 3 x 6mm, disponibil la rola de 100 metri. Este un cablu de energie, potrivit pentru instalatiile electrice fixe. In conformitate cu standardul IEC 60502-1. Se poate utiliza ingropat in pamant, in canale de cabluri, atat in interior cat si in exterior si pentru aplicatii semi-industriale. Acest cablu are specificatie de intarziere marita la propagarea flacarii. Cablul contine 3 fire a cate 6 mm de cupru masiv, are izolatie PVC individuala si invelis exterior din PVC ignifug.A

dubi.ro nu vinde produsul "Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri !

Preţuri Cabluri Electrice în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri pe dubi.ro. Poți cumpăra Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cablu Ignifug Cyy-f 3 X 6 Mm, Rola 100 Metri şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Cabluri Electrice. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 899.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cablu Electric Ignifug Cyy-f 3 X 4mm, Rola 100 Metri
 

Cablu Electric Ignifug Cyy-f 3 X 4mm, Rola 100 Metri 

Cablu electric CYY-F 3 x 4mm ignifug. Disponibil la rola de 100m. Se poate utiliza in centrale electrice, hale industriale, pozate in tuburi sau liber. Cablul CYY-F este un cablu cu intarziere marita la propagarea focului. Este un cablu de sectiune 3 x 4 mm din cupru, izolate individual cu umplutura si manta de PVC ignifug. Denumire internationala: cablu NYY(-O,-J).


 
Imagine Cablu Myym 2 X 1 Mm 100 Metri-rola
 

Cablu Myym 2 X 1 Mm 100 Metri-rola 

Cablu MyyM 2 x 1 mm 100 metri/Rola . Cablu format din doi conductori izolati cu PVC cu interior deAaluminiu cuprat de 1 mm. Il puteti folosii pentru a alimenta un dispozitiv electric.A


 
Imagine Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri
 

Cablu Flexibil Myym 3 X 6mm, Rola 100 Metri 

Cablu de alimentare flexibil MyyM 3 x 6 mm. Disponibil la rola de 100 metri. A Recomandat pentru instalatii electrice cu tensiune nominala intre 300V si 500V. Potrivit pentru aplicatii electrice cu solicitare medie sau aplicatii semi-industriale. A A se evita contactul cu suprafetele calde. A Conductor de aluminiu cuprat flexibil, rasucit in manunchi. Fiecare fir este izolat cu PVC si mantaua comuna...