oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang

 
Imagine Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang
 

Astăzi -22.00% (economiseşti 200 RON)

Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera de supraveghere IP dome 5MP Hanbang. Camera de supraveghere Hanbang dome de interior, 5 MP peste FULL HD A Camera Hanbang dome are o rezolutie peste FULL HDArevolutionara de 5MP. Functioneaza pe tehnologie IP, lentila varifocalaAde 3,3 - 10,5mm. Pe timpul noptii sau in conditii de iluminare scazuta, camera poate inregistra imagini clare pe o distanta de pana la 20 m. Compresie dual-stream H.264. Carasa are un index de protectie IP66, adicaAeste foarte rezistenta la socuri sau conditii grele. Aceste camere de rezolutie superioara fac parte din noua gama IP Hanbang de 3 si 5 Megapixeli.A A A A A Calitate superioara peste FULL HDA A Camera de supraveghere dome IP iti ofera o rezolutie revolutionara (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Hanbang. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang !

Preţuri Camere Ip Hanbang în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera De Supraveghere Ip Dome 5mp Hanbang şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Hanbang. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Supraveghere Ip 2 Megapixeli - Full Hd Dome Hanbang
 

Camera Supraveghere Ip 2 Megapixeli - Full Hd Dome Hanbang  469.00 RON  (-21.00 %)

Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang. Camera supraveghere IP 2 Megapixeli / FULL HD DOME Hanbang A A Hanbang este angajat pentru dezvoltarea unui sistem excelent de supraveghere video IP. Acesta ofera solutii IP Inteligente pentru inregistrare si redare, dar si pentru operare simpla astfel incat orice utilizator sa le poate folosii. Aceasta camera de suppraveghere este un dome...


 
Imagine Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang
 

Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang  539.00 RON  (-32.00 %)

Camera dome varifocala IP 3 MP Hanbang. Camera supraveghere IP interiorA3AMegapixeli HanbangA A Camera supraveghere dome IP 3 Mp. Varifocala 2.8mm-12mm, IR 20 m. Compresie dual-stream H.264, vizibilitate nocturna pana la 20 metri, datorita ledurilor IR. Este dotata cu functie de reducere a zgomotului de imagine digital. Carasa are index de protectie IP66, care se poate folosi cu succes indiferent de...