oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi

 
Imagine Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi
 
Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi 349.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera de supraveghere IP wireless rezolutie HD 720p A Camera de supraveghere este destinata utilizarii impreuna cu sistemele de alarma Heyi, pentru sporirea securitatii adusa de aceste sisteme inteligente. Camera are un senzor CMOS de 1 MP si o rezolutie HD 720p si poate fi folosita pentru supravegherea spatiilor interioare. A Avand un design modern si inteligent, camera suporta control PTZ si permite miscarea senzorului: PanA335A si Tilt 120A. Astfel, in functie de nevoile tale, o poti misca si roti pentru a surprinde exact unghiul pe care doresti sa-l supraveghezi, precum si sa urmaresti un subiect in miscare.A A In ceea ce priveste inregistrarea pe timp de noapte, camera are incorporat un (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera De Supraveghere Wireless Ip 1mp Pentru Sisteme Alarma Heyi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 349.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Detector De Fum Wireless Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Detectorul de fum Heyi este dotat cu un procesor inteligent care proceseaza semnalele fotoelectrice. Acest senzor este rezistent la praf, la insecte si la interferente luminoase, asigurand stabilitatea detectorului.ASe integreaza in sistem prin wireless, direct din aplicatia de mobil. A Reactioneaza foarte rapid la fumul vizibil provenit dintr-o sursa de foc mocnit sau cu flacara. Este un detector...


 
Imagine Detector Pir Wireless De Tavan Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Detector Pir Wireless De Tavan Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Detectorul wireless PIR pentru tavan este un dispozitiv inteligent pentru sistemele de alarma Heyi. Acesta ofera compensare automata a temperaturii, este rezistent laAinterferentele cauzate de lumina si are imunitate crescuta la animalele de companie. A A A Caracteristici principale: A a testeaza nivelul bateriei si raporteaza a doua nivele de sensibilitate pentru senzor a compensare automata a temperaturii...


 
Imagine Detector Pir Wireless De Tip Perdea Pentru Sisteme Alarma Heyi
 

Detector Pir Wireless De Tip Perdea Pentru Sisteme Alarma Heyi 

Acest detector PIR wireless de tip perdea se inroleaza in sistemele de alarma HeyiAprin conexiune wireless la internet, direct prin aplicatie de mobil. Astfel, te poti folosi de el in doar cateva minute. A Acest detector foloseste o tehnologie avansata pentru procesarea semnalelor, are o detectie precisa si performeaza la capitolul gestionarii alarmelor false. Acest detector simte prezenta persoanelor...