oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i

 
Imagine Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i
 
Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i 359.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera dome IP antivandal, lentila varifocala, rezolutie 2 MP A Camera HikvisionADS-2CD2720F-I este o camera dome cu carcasa rezistenta de metal, antivandal. Rezista la tentativele de smulgere, la lovituri si la tentivele de manipulare violenta. Este destinata utilizarii in interior.A A Camera dome este echipata cu un senzor de imagine CMOSA1/3 si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Cu ajutorul acestei camere vei suprinde imagini clare, de inalta calitate. A De asemenea, camera are o lentila varifocala 2,8 - 12 mm, care ofera un unghi de vizualizare deA113A ~ 33.8A, ceea ce inseamna ca vei putea apropia imaginea pe un obiect, pentru o monitorizare mai atenta sau poti obtine cadre largi, (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Hikvision. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i !

Preţuri Camere Ip Hikvision în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Dome Antivandal Ip Varifocala 2 Mp Hikvision Ds-2cd2720f-i şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Hikvision. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 359.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Dome Ip Antivandal , Full Hd, Ir 30 Metri, Poe, Hikvision Ds-2cd1123g0-i
 

Camera Dome Ip Antivandal , Full Hd, Ir 30 Metri, Poe, Hikvision Ds-2cd1123g0-i 

Camera dome IP antivandal, lentila fixa de 2.8mm , rezolutie 2 MP A A Camera HikvisionADS-2CD1123G0-I este o camera dome cu carcasa rezistenta de metal, antivandal. Rezista la tentativele de smulgere, la lovituri si la tentivele de manipulare violenta. Este destinata utilizarii in interior.A A Camera dome este echipata cu un senzor de imagine CMOSA1/2.8 si are o rezolutie Full HD de 2 megapixeli. Cu...


 
Imagine Camera Dome Ip 4 Mp Varifocala Zoom Motorizat Hikvision Ds-2cd2742fwd-izs
 

Camera Dome Ip 4 Mp Varifocala Zoom Motorizat Hikvision Ds-2cd2742fwd-izs 

Camera IP dome rezolutie 4 MP, lentila varifocala si zoom motorizat A Camera HikvisionADS-2CD2742FWD-IZS este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/3 progresiv, avand o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli, oferind astfel imagini de o claritate si calitate ridicata. Lentila camerei este varifocala de 2,8 - 12 mm si are zoom motorizat, pentru o mai usoara supraveghere atunci cand e nevoie sa te...


 
Imagine Camera Dome Ip 4 Mp Varifocala, Zoom Motorizat, Poe, Hikvision Ds-2cd2743g0-izs
 

Camera Dome Ip 4 Mp Varifocala, Zoom Motorizat, Poe, Hikvision Ds-2cd2743g0-izs 

Camera IP dome rezolutie 4 MP, lentila varifocala si zoom motorizat A Camera HikvisionA DS-2CD2743G0-IZS este echipata cu un senzor de imagine CMOS 1/3 progresiv, avand o rezolutie impresionanta de 4 megapixeli, oferind astfel imagini de o claritate si calitate ridicata. Lentila camerei este varifocala de 2,8 - 12 mm si are zoom motorizat, pentru o mai usoara supraveghere atunci cand e nevoie sa te...