oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang

 
Imagine Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang
 
Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang 539.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera supraveghere IP interiorA3AMegapixeli HanbangA A Camera supraveghere dome IP 3 Mp. Varifocala 2.8mm-12mm, IR 20 m. Compresie dual-stream H.264, vizibilitate nocturna pana la 20 metri, datorita ledurilor IR. Este dotata cu functie de reducere a zgomotului de imagine digital. Carasa are index de protectie IP66, care se poate folosi cu succes indiferent de conditiile meteorologice. Producatorul HANBANG este specializat in supraveghere video cu arhitectura IP. Ofera camere cu infrarosu inteligent pentru imagini de calitate superioara. Aceste camere de rezolutie superioara fac parte din noua gama IP Hanbang de 3 si 5 Megapixeli.A A A A A Calitate superioara peste FULL HDA A Camera de supraveghere (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Promotii. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang !

Preţuri Promotii în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Dome Varifocala Ip 3 Mp Hanbang şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Promotii. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 539.00 RON