oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf

 
Imagine Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf
 
Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf 168.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera de supraveghere de exterior cu lentila varifocala A A Camera are o lentila CMOS de 2 MP cu ajutorul careia vei putea inregistra imagini Full HD 1080p cu 25 cadre pe secunda. De asemenea, poti inregistra imagini si HD 720p cu 25 sau 50 de cadre pe secunda. Mai mult, camera are lentila varifocala de 2.7 - 12mm, ceea ce inseamna ca vei putea alege sa inregistrezi imagini care sa cuprinda un unghi intreA99A si 37A, in functie de ce detalii te intereseaza. Un unghi mai mare iti va permite sa inregistrezi imagini de ansamblu si implicit sa suprinzi un spatiu mai mare, in timp ce un unghi mai mic se traduce prin inregistrarea de imagini a carui scop este suprinderea detaliilor. A In ceea ce priveste (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf !

Preţuri Camere Supraveghere Hdcvi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Exterior Full Hd Varifocala Dahua Hac-hfw1200r-vf şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 168.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Dahua Hdcvi 2 Mp Full Hd Varifocala Ir 30 Metri Hac-hdw1200rp-vf
 

Camera Dahua Hdcvi 2 Mp Full Hd Varifocala Ir 30 Metri Hac-hdw1200rp-vf 

Camera dome HDCVI Full HD varifocala A A Camera DahuaAHAC-HDW1200RP-VF este dotata cu un senzor de imagine CMOS 1/2,7 de 2 MP si are o rezolutie Full HD. Lentila varifocala de 2,7 - 12 mm ofera un unghi de vizualizare variabil, intreA109A si 35A. Astfel, in functie de nevoi, poti obtine atat imagini de ansamblu, asupra spatiului pe care il supraveghezi, dar si imagini focusate de detalii. Avand in...


 
Imagine Camera Varifocala Full Hd Hdcvi, Smart Ir 30m, Dahua Hac-hfw1220rp-vf
 

Camera Varifocala Full Hd Hdcvi, Smart Ir 30m, Dahua Hac-hfw1220rp-vf 

Camera varifocalaAFull HD HDCVI,ADahua HAC-HFW1220RP-VF A A Camera Dahua are un senzor de imagine CMOSA1/2.9 cu o rezolutie de inregistrare de 2MP. Lentila varifocala de 2.7 - 13.5 mm ofera un unghi de vizualizare viariabil intreA104A~28A. Datorita lentilei varifocale vei putea surprinde atat imagini de ansamblu asupra spatiului pe care doriti sa il supravegheati, cat si imagini cu focus pe detalii....


 
Imagine Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d
 

Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d 

Camera de exterior 2 MP FULL HD 1080p IR 80m A Camera DahuaAHAC-HFW1200D deAexterior are un senzor CMOS de 2 MP, inregistrand imagini Full HD 1080p. Are o carcasa din metal, rezistenta atat la conditiile meteo nefavorabile, cat si la incercarile de vandalizare. Aceasta camera inregistreaza la rezolutie Full HD 1080p la 25 cadre pe secunda si la rezolutie HD 720p la 25 / 50 de cadre pe secunda. A Camera...