oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d

 
Imagine Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d
 
Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d 126.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera de exterior 2 MP FULL HD 1080p IR 80m A Camera DahuaAHAC-HFW1200D deAexterior are un senzor CMOS de 2 MP, inregistrand imagini Full HD 1080p. Are o carcasa din metal, rezistenta atat la conditiile meteo nefavorabile, cat si la incercarile de vandalizare. Aceasta camera inregistreaza la rezolutie Full HD 1080p la 25 cadre pe secunda si la rezolutie HD 720p la 25 / 50 de cadre pe secunda. A Camera Dahua are o lentila fixa de 3.6 mm, care permite un unghi mare de vizualizare de 89,9A. Astfel, cu ajutorul acestei camere vei putea suprinde o portiune mult mai mare a zonei de supravegheat si vei obtine o imagine de ansamblu. Mai mult, este o camera care inregistreaza imagini de calitate chiar (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d !

Preţuri Camere Supraveghere Hdcvi în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Exterior Hdcvi 2 Mp Full Hd Dahua Hac-hfw1200d şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Hdcvi. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 126.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Exterior Hdcvi Starlight Full Hd Dahua Hac-hfw2231s
 

Camera Exterior Hdcvi Starlight Full Hd Dahua Hac-hfw2231s 

Camera de exterior HDCVI Starlight Full HD Dahua A A Camera DahuaAHAC-HFW2231S are un senzor de imagine CMOS Starvis 1/2,8 de 2,1 megapixeli, cu o rezolutie de inregistrare Full HD. Lentila fixa de 3,6 mm ofera un unghi de vizualizare mare deA87A. Acest unghi larg o recomanda pentru utilizarea ei pentru supravegherea spatiilor deschise (ex: parcari, institutii publice, gari, aeroporturi etc).A A Aceasta...


 
Imagine Camera Exterior Hdcvi 4 Mp Ir 80 Metri Dahua Hac-hfw2401d
 

Camera Exterior Hdcvi 4 Mp Ir 80 Metri Dahua Hac-hfw2401d 

Senzor de imagine CMOS, rezolutie 4 megapixeli si lentila fixa 3.6 mm A Acest model de camera de exterior DahuaAHAC-HFW2401D este echipata cuAun senzor de imagineA1/3 CMOS si are o rezolutie impresionanta Ultra HD de 4 megapixeli (2K). Cu acesta camera de supraveghere veti putea surprindeAimagini video de o claritate foarte buna si cu detalii precise. Aceasta camera inregistreaza real-time cu 25 cadre...


 
Imagine Camera Hdcvi Exterior 5 Mp, Lentila 2.8mm, Ir 30 M, Dahua Hac-hfw1500t
 

Camera Hdcvi Exterior 5 Mp, Lentila 2.8mm, Ir 30 M, Dahua Hac-hfw1500t 

Camera de tip bullet cu senzor de 5 MP A A DahuaAHAC-HFW1500TAeste o cameraAHDCVIAde tip bullet ideala pentru exterior. Ea este dotata cu senzor de 5 MP, cu ajutorul care produce imagini cu o rezolutie maxima deA2592 x 1944 (la 20 FPS).ALentila fixa deA2.8 mm permite un unghi de vizualizare amplu de 93A.A A A Vizualizare pe timp de noapte A A Cu ajutorul acestei camere de supraveghere dome, poti inregistra...