oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi

 
Imagine Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi
 
Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi 253.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera IP cube cu detectie PIR, rezolutie Full HD A Camera cube HikvisionADS-2CD2420F-IW este o camera de interior cu detectie a miscarii, prin senzorul PIR incorporat. Are o intrare de alarma care poate genera o alerta in functie de diversi factori, precum: detectie a intruziunilor, detectie de miscare, detectie fata, detectia a depasirii unei linii, probleme de retea, etc.A A Camera are un senzor de imagine CMOSA1/2.8 progresiv si o rezolutie Full HD 1080p de 2 megapixeli. De asemenea, camera este echipata cu o lentila fixa de 2.8 mm, care ofera un unghi de vizualizare mare. Astfel, cu ajutorul acestei camere cube veti obtine imagini clare, cu detalii precise si veti obtine cadre largi, de (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi !

Preţuri Camere Ip Wireless în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Ip Cube Wireless Pir 2mp Hikvision Ds-2cd2420f-iw Wifi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 253.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Camera Supraveghere Ip Wireless, 4 Mp, Cube, Interior, Hikvision Ds-2cd2442fwd-iw
 

Camera Supraveghere Ip Wireless, 4 Mp, Cube, Interior, Hikvision Ds-2cd2442fwd-iw 

Camera supraveghere IP, 4 Megapixeli, cube, interior, Hikvision DS-2CD2442FWD-IW Atentie, aceasta camera nu vine cu alimentator, acesta trebuie sa il achizitionati separat! (vezi produse asociate) A A - Camera de supraveghere cu rezolutie mare de pana la 4 Megapixeli - Compresie dubla pentru stream principal/stream secundar - Lentila fixa deA2.8mm - Gama dinamica mare 120 dB - 3D DNR - Suporta card...


 
Imagine Camera Ip Wireless 5 Mp, Poe, Microfon, Microsd Hikvision Ds-2cd2455fwd-i(w)
 

Camera Ip Wireless 5 Mp, Poe, Microfon, Microsd Hikvision Ds-2cd2455fwd-i(w) 

Atentie, aceasta camera nu vine cu alimentator, acesta trebuie sa il achizitionati separat! (vezi produse asociate) A A Camera IP wireless 5 MP HikvisionA A Camera HikvisionADS-2CD2455FWD-I(W) inregistreaza imagini la rezolutie superioara de 5MP. Lentila fixa de 2,8 mm ofera un unghi de vizualizare mare deA97A pentru a vizualiza tot ce se intampla in incaperea unde este instalata. A Este o camera IP...


 
Imagine Camera Dome Ip Wireless 4 Mp, Ir 30 M, Lentila 2.8 Mm, Hikvision Ds-2cd2141g1-idw1
 

Camera Dome Ip Wireless 4 Mp, Ir 30 M, Lentila 2.8 Mm, Hikvision Ds-2cd2141g1-idw1 

Camera wireless dome IP cu senzor de 4 MP, lentila de 2.8 mm , infrarosu pana la 30 metri, microfon incorporat, index de protectie IP 66, suporta un card SD de 128 GB pentru stocare locala (* nu este inclus), Hikvision DS-2CD2141G1-IDW1.A A A Functii importante la aceasta camera : A A a Se poate conecta prin 2 metode : wireless sau cablata ( cu cablu FTP) a lentila de 2.8 mm pentru un unghi generos...