oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe

 
Imagine Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe
 
Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe 1999.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera IP Speed Dome 2MP, zoom 20X SAFER SD si POE. Camera IP Speed Dome 2MP, zoom 20X SAFER, cu slot de CARD si alimentare POE.A Compatiblitate 100% cu aplicatiile si NVR-urile Hikvision (DS-2DE5220IW-AE) Noua camera Hikvision DS-2DE7184-A vine echipata u un senzor CMOS 1/2.8 CMOS cu rezolutie maxima FULL HD 1920x1080, si distanta maxima de iluminare infrarosu de 100m. Camera are o lentila varifocala de la 4.3 la 129 mm ce are un unghi de vizualizare de la 65.5 la 2.34 grade. Unghiul de rotire este de 360 de grade pe orizontala si 90 grade pe verticala. Speed dome-ul are zoom optic 20X si zoom digital 16X. Pentru functionare necesita o tensiune de alimentare de 24V curent alternativ. (alimentator (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Dahua. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe !

Preţuri Camere Ip Dahua în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Ip Speed Dome 2mp, Zoom 20x Safer Sd Si Poe şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Ip Dahua. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1999.00 RON