oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm

 
Imagine Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm
 
Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm 179.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera supraveghere Dome AHD 3MP lentila 2,8 mm. Camera supraveghere Dome AHD 3MP (2048 X 1536)Alentila 2,8 mm. Rezolutie la superlativ.A A A A A A Camera supraveghere dome 2,8 mm AHDAIR 20 metri A A Camera de supraveghere cu unghi larg de vizualizare si carcasa metalica anti-vandal. Lentila acestei camere de supraveghere ofera un unghi larg de vizualizare pana laA81 grade. Senzorul este 3Amegapixeli (2048 X 1536).ACamera transmite imagini de calitate direct prin cablu coaxial sau UTP/FTP cu videobalun. Camera este compatibila doar cu DVR-uri AHD. A A A A A A Alte functii importanteA A A a– Imagini imbunatatite prin adaptarea tonurilor contrastante BLC si HLC a– Setari de expunere/auto-expunere (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere De Supraveghere Ahd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm !

Preţuri Camere De Supraveghere Ahd în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Supraveghere Dome Ahd 3mp Lentila 2,8 Mm şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere De Supraveghere Ahd. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 179.00 RON