oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r

 
Imagine Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r
 
Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r 999.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Camera supraveghere exterior lentila varifocala SAMSUNG. Calitare deosebita a imaginilor. Zoom optic 3,3 X. A A Camera de supraveghere Samsung SCO-5083R de inalta rezolutie cu ir si senzor de imagine 1/3 CMOSAsi zoom de 3,3 x (3 - 10 mm) ofera o rezolutie de pana la 1000TVL . Echipata cu leduri IR, camera poate inregistra uniform pe timp de noapte in intuneric total. Lentila dispune de un set de sticla dublu pentru prevenirea reflexiilor, eliminand astfel orice degradare a imaginii datorate acestor reflexii. A Aceaste camere de supraveghere de exterior sunt dotate cu SSDR (Samsung Super Dynamic Range), pentru a echilibra luminozitatea generala a scenei atunci cand avem un contrast prea mare. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Exterior. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r !

Preţuri Camere Supraveghere Exterior în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r pe dubi.ro. Poți cumpăra Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Camera Supraveghere Exterior Samsung Sco-5083r şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Camere Supraveghere Exterior. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 999.00 RON