oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk

 
Imagine Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk
 
Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk 759.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centala de alarma DSC 8 zone 8ApartitiiA NEO-2128NK ,Aextensibila la 128Azone cablate sau radio, 8Apartitii, memorie 500 evenimente, 72Autilizatori, accepta 16Atastaturi si zone de tastaturi, 4Aiesiri programabile extensibila la 70. O centrala foarte complexa care poate fi folosita la aplicatii complexe de securitate. A A A Descriere tehnica DSCA NEO-2128NK A Zone pe placa: 8, dublu EOL, simplu EOL sau NC, complet programabile Numar utilizatori: 95 Memorie: 1000 evenimente Numar partitii: 8 Iesiri programabile: 4 (PGM1 max 50mA, PGM2 max 300mA) extensibile la 148 Iesire pentru sirena: 12V/700mA Comunicator telefonic digital pentru dispecerizare cu 4 numere de telefon Alimentare: 16VAC/40VA (se (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk pe dubi.ro. Poți cumpăra Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk pe dubi.ro. Poți cumpăra Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centala De Alarma Dsc 8 Zone Partitii Neo-2128nk şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 759.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Alarma Dsc 6 Zone Neo-2016led
 

Centrala De Alarma Dsc 6 Zone Neo-2016led 

Centrala de alarma DSC 6 zone NEO-2016 cu tastatura LED. Este un sistem de alarma DSC din noua generatie, un sistem modular si hybrid foarte usor extensibil catre un sistem wireless. A A Centrala 6 zone, extensibila la 16 zone cablate sau radio, 2 partitii, memorie 500 evenimente, 48 utilizatori, accepta 8 tastaturi si zone de tastaturi, 2 iesiri programabile extensibila la 22 . TASTATURA NEO-LED SI...


 
Imagine Tastatura Dsc Neo-led Pentru Sisteme De Alarma Neo
 

Tastatura Dsc Neo-led Pentru Sisteme De Alarma Neo 

Tastatura DSC NEO-LED pentru sisteme NEO. Este o tastatura cablata, utilizata exclusiv pentru sistemele de alarma DSC NEO. Vizualizare rapida 16 zone si 5 butoane pentru comenzi rapide (panica, medical, foc, etc). A A Zone radio sau cablate: 16 Taste programabile: 5 Taste de urgenta: foc, medical, panica Frecventa: 868 MHz Afisaj: stare partitii, temperatura interna/externa Ecran: butoane LED Temperatura...


 
Imagine Contact Magentic Wireless Dsc Neo Pg-8945
 

Contact Magentic Wireless Dsc Neo Pg-8945 

Contact magentic wireless DSC NEO PG-8945.AContact magnetic WIRELESS cu intrare auxiliara programabila (NO, NC sau supervizare EOL) , indicator nivel semnal radio, contact antisabotaj de perete si capac, tehnologie PowerG. setare tip contact (NO/NC) 1 intrare auxiliara pe fir tamper capac si perete transmite la centrala semnal baterie descarcata A LED semnalizare calitate semnal interspatiu de max...