oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd

 
Imagine Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd
 

Astăzi -5.00% (economiseşti 25 RON)

Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd 434.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala alarma hybrida Paradox EVOHD. Centrala alarma hybrida Paradox DIGIPLEX EVOHD . Sistem de alarma cu 4 zone hybride pentru 4 senzori de alarma cu camera de supraveghere video HD integrate si 5 PGM de comanda prin releu, pentru comanda diverselor aparate electrice, cu soft de administrare si comanda direct de pe telefonul mobil sau tableta. A A AAtentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat A A A Pachetul contine: Placa + Cutie Metalica + Transformator A EVOHD este o centrala de alarma robustA echipata cu un procesor puternic pentru a sprijinii functionalitatea senzorului cu camera de supraveghere Paradox HD77. Metodele de comunicare redundante a centralei de alarma (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala Alarma Hybrida Paradox Evohd şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 434.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala Alarma Paradox Hybrida Mg5050+k10+rem15
 

Centrala Alarma Paradox Hybrida Mg5050+k10+rem15  589.00 RON  (-9.00 %)

Centrala alarma Paradox Hybrida MG5050+K10+REM15. A Centrala MG5050 de la PARADOX este o alegere excelenta pentru protejarea obiectivelor mici si mijlocii. Suporta 32 de detectori si 2 partitii. Accepta detectori atat wireless, cat si cablati (10-12) astfel aceasta este o centrala HYBRIDA. Aceasta centrala vine cu transformatorul inclus. A Acest model de centrala este unul hibrid, avand emitator-receptorul...


 
Imagine Centrala De Alarma Hybrida Paradox Mg5000+k32+rem15
 

Centrala De Alarma Hybrida Paradox Mg5000+k32+rem15  569.00 RON  (-5.00 %)

Centrala de alarma Hybrida Paradox MG5000+K32+REM15. Centrala de alarma Hybrida ParadoxA MG5000+K32+REM15.A O centrala wireless si cablata care vine impreuna cu o tastatura K32 si o telecomanda REM1 A MG-5000 Centrala Magellan cu transmitator radio - 32 zone Asuporta mod armare StayD a transmitator incorporatA a 32 zone (oricare dintre acestea poate fi radio) a 32 utilizatori si 32 telecomenzi (una...


 
Imagine Centrala Alarma Paradox Hybrida Mg5050+tm70+rem15
 

Centrala Alarma Paradox Hybrida Mg5050+tm70+rem15 

Centrala alarma Paradox Hybrida MG5050+TM70+REM15. A Centrala MG5050 de la PARADOX este o alegere excelenta pentru protejarea obiectivelor mici si mijlocii. Suporta 32 de detectori si 2 partitii. Accepta detectori atat wireless, cat si cablati (10-12) astfel aceasta este o centrala HYBRIDA. Aceasta centrala vine cu transformatorul inclus. A Acest model de centrala este unul hibrid, avand emitator-receptorul...