oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2

 
Imagine Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2
 
Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 649.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de acces si pontaj cu amprenta si cartela Anviz W2 . Ecran color, si taste capacitive, rezultatul un terminal TCP/IP elegant si compact. A W2 este noile caracteristici terminale de acces prezenEA generaEie de amprentA digitalA de control E i de timp, bazate pe platforma Linux. A W2 cu LCD color de 2,8 inci, full tastaturi tactil capacitiv E i atingeEi senzorul de amprentA optic va oferi o experienEA de operare convenabilA E i pentru a A®mbunAtAEi caracterul practic al amprentei. A W2 cu comunicaEie TCP / IP E i RS485 traditionale, Wiegand in / out pentru a oferi o flexibilitate mai mare E i opEiuni de comunicare multiple pentru diferite medii. De asemenea, ea puternic de control (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 !

Preţuri Pontaj Electronic în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz W2 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 649.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala Control Acces Si Pontaj Amprenta Cartela Anviz Vf30
 

Centrala Control Acces Si Pontaj Amprenta Cartela Anviz Vf30 

Centrala control acces si pontaj amprenta si cartela Anviz VF30 . Este un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. Softul de pontaj este unul simplu si intuitiv, care poate exporta rapoartele in Excel, pentru prelucrare ulterioara. A Conectivitatea TCP-IP il face foarte versatil, pentru integrarea usoara in reteaua de calculatoare a firmei. A Logurile...


 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Cartela Anviz Oc500
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Cartela Anviz Oc500 

Centrala de control acces si pontaj cu cartela Anviz OC500.AEste un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. A AA A Foloseste softul de control acces si pontaj CROSSCHEX (Vezi produse asociate) AA Centrala control acces si pontaj cu cartela Anviz OC500 AEste un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati....


 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Cartela Anviz Vp30
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Cartela Anviz Vp30 

Centrala de control acces si pontaj cu cartela Anviz VP30.AEste un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. A A Centrala control acces si pontaj cu cartela Anviz VP30 . Este un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. Softul de pontaj este unul simplu si intuitiv, care poate exporta rapoartele in...