oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2

 
Imagine Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2
 
Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 1899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de acces TCP/IP biometrica 4 usi bidirectionale INBIO-4-2. Centrala de acces TCP/IP biometrica 4 usi bidirectionale INBIO-4-2 Intrari: 4 intrari Wiegand pentru cititoare de proximitate, 1 intrare RS485 pentru 8 cititoare de amprente, 4 intrari de buton Iesiri: 4 iesiri de releu, 4 iesiri auxiliare Alimentare: 12 Vcc Conectivitate: TCP/IP si RS485 Capacitate: 30000 cartele si 3000 amprente Evenimente stocabile: 100000 Cititoare: compatibila cu cititoare Wiegand 26/34, (EM4100, Mifare sau HID) precum si cu cititoarele de amprente FR1200 (RS485) Temperatura de functionare: 0-55AC Umiditate: 10-80% Caracteristici: aplicatie tip server inclusa (interfata web securizata, cu acces de la distanta), (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Biometric. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 !

Preţuri Control Acces Biometric în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica 4 Usi Bidirectionale Inbio-4-2 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Biometric. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1899.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica O Usa Bidirectionala Inbio-1-2
 

Centrala De Acces Tcp-ip Biometrica O Usa Bidirectionala Inbio-1-2 

Centrala de acces TCP/IP biometrica o usa bidirectionala INBIO-1-2. Centrala de acces TCP/IP biometrica o usa bidirectionala INBIO-1-2 Intrari: 2 intrari Wiegand pt cititoare de proximitate, 1 intrare RS485 pt 2 cititoare de amprente, 1 intrare de buton Iesiri: 1 iesire de releu, 1 iesire auxiliara Conectivitate: TCP/IP si RS485 (Compatibila cu cititoare Wiegand 26/34 (EM4100, Mifare sau HID) precum...


 
Imagine Cutie Cu Transformator Pentru Centrale De Acces Seria Inbio
 

Cutie Cu Transformator Pentru Centrale De Acces Seria Inbio  299.00 RON  (-21.00 %)

Cutie cu transformator pentru centrale de acces Seria INBIO. CAB-PS5 este un cabinet metalic multi-functional destinat centralelor de control acces ZKTeco din gama standard si PRO. Suporta toate modelele de centrale cu 1, 2, 4 usi, atat modelele RFID cat si modelele biometrice cu prindere pe sina DIN. Sursa de alimentare de 12Vcc/5A (ajustabila) ofera un buget de putere sporit si poate fi utilizata...


 
Imagine Cititor Biometric Si Rfid Extensie Fpr-1200
 

Cititor Biometric Si Rfid Extensie Fpr-1200 

Cititor biometric si RFID extensie FPR-1200. Cititor biometric si RFID extensie FPR-1200. Se conecteaza prin RS485 pe centalele de control acces ZK Software. Are si reader RFID incorporat 125 KHZ. A Cititor de amprente si cartele de proximitate pentru centralele de control acces biometrice. A A Caracteristici: A a Cartele: 125KHz (EM4100) a Alimentare: 12Vcc a Distanta de citire: a10cm a Interfata...