oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364

 
Imagine Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364
 

Astăzi -12.00% (economiseşti 100 RON)

Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de alarma GSM/GPRS Wireless ESIM364. A Noua centrala de alarma GSM ESIM 364 de la ELDES. Sistem de alarma profesional cu grad 3 de protectie, clasa II, certficat EN50131-1. A O centrala de alarma inteligenta, puternica si foarte flexibila. Aceasta ofera comunicatie dubla prin GSM/GPRS. Suporta 2 cartele telefonice pentru transmisia sigura a efractiei. Este in principal o centrala de alarma wireless care suporta pana la 32 zone.A Pe langa aceasta ofera si 6 zone cablate ( extensibila prin module pana la 44 zone) Asi poate functiona si ca dispozitiv de comanda prin GSM, avand incluse 4 pgm-uri. A Atentie! Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat. A A AA Usor de utilizat (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 !

Preţuri Sisteme De Alarma Eldes în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Alarma Gsm-gprs Wireless Esim364 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Eldes. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes
 

Sistem De Alarma Wireless Gsm-gprs Profesional Eldes  1484.00 RON  (-10.00 %)

Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes. Sistem de alarma WIRELESS GSM/GPRS PROFESIONAL Eldes A A Un pachet profesional marca ELDES cu toate accesoriile incluse. Este un sistem de alarma profesional care comunica GSM sau GPRS cu exteriorul si wireless radio cu dispozitivele atasate. Este in totalitate wireless, aveti nevoie doar de alimentare. Se poate programa intuitiv, usor, direct de...


 
Imagine Tastatura Wireless Eldes Pentru Esim364 Sau Epir3
 

Tastatura Wireless Eldes Pentru Esim364 Sau Epir3 

Tastatura wireless Eldes pentru Esim364 sau EPIR3. Tastatura wireless Eldes pentru Esim364 sau EPIR3 A EKB3W oferA controlul si configurarea sistemului de alarma prin activarea modulului de configurare. AreA12 LED-uri de stare cu LED-uri pentru zone. Tastatura permite o varietate de functii, cum ar fi: pornire/oprire, inrolare dispozitive, schimbare parola. Are un semnalizator sonor integrat pentru...


 
Imagine Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes
 

Kit Sistem De Alarma Gsm Wireless 5 Zone Eldes  1974.00 RON  (-7.00 %)

Kit sistem de alarma GSM Wireless 5 zone ELDES. Kit sistem de alarma GSM / GPRS ELDES cu 5 detectori de miscare si sirena wireless. A Programare foarte usoara direct din calculator, cu ajutorul unui soft intuitiv. Sistemul se poate dispeceriza pe CONTACT ID, dispecerate GPRS. Se poate controla cu ajutorul telefonului mobil, foarte usor. Este bazat pe centrala de alarma WIRELESS GSM ESIM 364 de la ELDES,...