oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844

 
Imagine Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844
 
Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 1799.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de control acces 4 usi TCP IP Anviz SAC844. Centrala de control acces 4 usi TCP IP Anviz SAC844. Are posibilitatea de conectare 4 cititoare RFID sau Biometrice pe interfata Wiegrand 26, si 4 butoane de comanda. Este un echipament profesional, si scalabil, pentru aplicatii complexe de comtrol acces. Este o centrala foarte puternica care accepta 10.000 de utilizatori si 100.000 de loguri stocate in memoria interna. A Atentie! Aceste produse se instaleaza de personal autorizat. Nu oferim suport tehnic pentru sistemele de control acces si pontaj. A Descarca soft de control acces ANVIZ StartLINK A - Este un echipament puternic pentru control acces sau comanda de la distanta a usilor - Conectivitate (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Cartela. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 !

Preţuri Control Acces Cartela în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces 4 Usi Tcp Ip Anviz Sac844 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Cartela. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1799.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cititor Biometric Cu Amprenta Si Card 125khz, Wiegand, Tcp-ip, Anviz M5 Pro
 

Cititor Biometric Cu Amprenta Si Card 125khz, Wiegand, Tcp-ip, Anviz M5 Pro  649.00 RON  (-7.00 %)

Cititor biometric cu amprenta si card 125kHz, wiegand, TCP/IP, Anviz M5 Pro. Cititor cu amprenta si card Anviz M5 Pro A A M5 Pro de la ANVIZ este un dispozitiv deA control acces copact, gandit sa se potriveasca la majoritatea usilor. Carcasa de metal cu index de protectie IP65 este rezistenta la apa si astfel, acest produs este recomandat atat utilizarii in interior, cat si in exterior. M5 Pro suporta...