oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550
 
Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 899.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de control acces si pontaj cu amprenta si cartela Anviz TC550.AEste un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. A A A A Foloseste softul de control acces si pontaj CROSSCHEX (Vezi produse asociate) A Centrala control acces si pontaj cu cartela Anviz OC500 AEste un controller stand alone care poate asigura accesul si pontajul pentru maxim 2000 de angajati. Softul de pontaj este unul simplu si intuitiv, care poate exporta rapoartele in Excel, pentru prelucrare ulterioara. A Intrare si iesire Wiegrand 26 , pentru conectare cu alt echipament sau pentruAun cititior suplimentar.A A Conectivitatea TCP-IP il face foarte versatil, pentru integrarea (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Amprenta Cartela Anviz Tc550 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 899.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cititor Biometric Cu Amprenta Si Card 125khz, Wiegand, Tcp-ip, Anviz M5 Pro
 

Cititor Biometric Cu Amprenta Si Card 125khz, Wiegand, Tcp-ip, Anviz M5 Pro 

Cititor cu amprenta si card Anviz M5 Pro A A M5 Pro de la ANVIZ este un dispozitiv deA control acces copact, gandit sa se potriveasca la majoritatea usilor. Carcasa de metal cu index de protectie IP65 este rezistenta la apa si astfel, acest produs este recomandat atat utilizarii in interior, cat si in exterior. M5 Pro suporta carduri 125kHz Mifare si identificare pe baza de amprenta.A A Are atat comunicare...