oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t
 
Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t 2499.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de control acces si pontaj cu camera incorporata ProCapture-T. Centrala de control acces si pontaj cu camera incorporata ProCapture-T. Accepta amprente si cartela RFID. Captureaza cu ajutorul camerei incorporate si pozele celor care se ponteaza sau autorizeaza accesul Mod de identificare: Amprente, carduri RFID, cod numeric (PIN) Capacitate utilizatori (total): 10000 Capacitate carduri/PIN/Amprente/Fete/Vene: C: 10000/P: 10000/A: 6000/F: -/V: Capacitate evenimente stocate: 100000 Carduri compatibile: EM 125kHz sau compatibil (MIFARE, DESFIRE optional) Distanta citire: 2-8cm Combinatie deschidere usa: Amprente, card, PIN (combinatii) / captura foto eveniment Mod de programare: Software (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t !

Preţuri Pontaj Electronic în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Camera Incorporata Procapture-t şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2499.00 RON