oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3
 
Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 2699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de control acces si pontaj RFID, Amprenta si Facial G3. Centrala de control acces si pontaj RFID, Amprenta si Facial G3 A G3 este un terminal cu identificare multi-biometrica echipat cu cel mai nou senzor de amprente SilkID 3D NFPVAsi cea mai noua tehnologie de identificare faciala cu detectie de fete false. Senzorul de amprente permite identificarea cu usurinta a amprentelor uscate, ude sau aspre si poate opera fara probleme in conditii de iluminare puternica. Datorita noului hardware, terminalul poate stoca pana la 3000 de fete si 5000 de amprente in mod de indentificare 1:N. A SOFTWARE: ZKTime Web, ZKTime.NET 3.0, ZKAccess 3.5, WDMS A Caracteristici: A a Moduri multiple de identificare: (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Recunoastere Faciala Cartela Vf-380
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Recunoastere Faciala Cartela Vf-380 

Centrala de control acces si pontaj cu recunoastere FACIALA si cartela VF-380. Controler de acces cu functie de pontaj, cu recunoastere faciala, cititor de proximitate si cod PIN. Programare facila prin intermediul softului inclus sau direct pe dispozitiv datorita meniului intuitiv si ecranului TFT Touch de 3 , sensibil la atingere. Are un port USB lateral folosit pentru descarcarea evenimentelor stocate...


 
Imagine Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta
 

Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta 

Control acces standalone F18 cu amprenta. Cititorul de amprente F18 este un model inovativ de control acces. Ofera performanta de ne-egalat, folosind un algoritm avansat pentru stabilitate, precizie si viteza mare de citire a amprentelor. Acest dispozitiv de control acces foloseste cel mai rapid algoritm de citire si potrivire a amprentelor digitale, precum si un senzor ZK de inalta performanta, care...


 
Imagine Control Acces Stand-alone Cu Pontaj, Tastatura Si Cititor De Proximitate Rfap-103
 

Control Acces Stand-alone Cu Pontaj, Tastatura Si Cititor De Proximitate Rfap-103 

Control acces stand-alone cu pontaj, tastatura si cititor de proximitate RFAP-103. Centrala de control acces si pontaj cu cartela si cu cod. Este o centrala care vine impreuna, gratuit cu aplicatia de control acces si cea de pontaj electronic. Accepta pana la 30.000 de utilizatori. Alimentatorul nu este inclus. A A A Caracteristici principale: A a Alimentare: 12 Vcc a Capacitate: 30 000 utilizatori...