oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01

 
Imagine Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01
 
Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 2699.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala de incendiu wirelessA15AzoneAA, maxim 32Adetectori AUnipos VIT01.AAPana la 32 de detectori wireless. Este un panou de control UNIPOS VIT01 proiectat pentru gestionarea si controlul unei situatii de urgenta in caz de foc. Se utilizeaza comunicare radio intre centrala de incendiu si detectoarele de incendiu, astfel incat dumneavoastra il puteti instala oriunde doriti, indiferent daca aveti sau nu posibilitate de cablaj. Este un panou produs dupa cerintele EN54 - 2/4 si EN 54-25 -A Descarca Certificat de conformitate A Aceasta centrala de incendiu functioneaza impreuna cuA A a– Detectoare de incendiu automate VIT20, VIT30, VIT60. a– Punct de Apel Manual VIT 50. a–ARouter (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Detectie Incendiu Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 !

Preţuri Sisteme Detectie Incendiu Wireless în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala De Incendiu Wireless 32 Zone Unipos Vit01 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme Detectie Incendiu Wireless. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 2699.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Kit Antincendiu Wireless Unipos Cu 22 De Senzori
 

Kit Antincendiu Wireless Unipos Cu 22 De Senzori 

KIT antincendiu wireless UNIPOS cu 22 de senzori. Sistem compus din 22 de senzori de fum si temperatura, 4 butoane, 2 repetoare si o centrala de incendiu wireless. A Centrala de incendiu wirelessA15Azone , maxim 32Adetectori AUnipos VIT01. Pana la 32 de detectori wireless. Este un panou de control UNIPOS VIT01 proiectat pentru gestionarea si controlul unei situatii de urgenta, in caz de incendiu. Se...


 
Imagine Repetor Wireless Unipos Vit02
 

Repetor Wireless Unipos Vit02 

Repetor wireless Unipos VIT02. Necesar pentru marirea zonei de acoperire a centralei fata de detectori. Se poate dota cu baterie pentru back-up. Descarca fisa tehnica


 
Imagine Buton De Incendiu Wireless Vit50
 

Buton De Incendiu Wireless Vit50 

Buton de incendiu wireless VIT50. Baterii incluse . Este gandit pentru a trasmite un semnal de urgenta pentru foc catre centrala de alarma VIT01 prin operare manuala.AButonul dispune de un led rosu pentru a vedea zona de activare a butonului de incendiu. Comunicarea intre VIT50 si alte componente ale sistemului se bazeaza pe frecventa radio.A ADescarca fisa tehnica A A