oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat

 
Imagine Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat
 
Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat 3199.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Centrala pontaj biometric si cartela cu WIFI si webcam incorporat. Sistem de pontaj cu amprenta, cu ecran color TFT de 7 sensibil la atingere, comunicatie WIFI si camera foto incorporata. Alimentare: 12Vcc, 1.5A %7CACamera foto: CCD 300Kpix A%7CACapacitate utilizatori: 6 000 amprente si 10 000 carduri %7CAEvenimente stocabile: 30 000 %7CAConectivitate: TCP/IP, WIFI si USB (host) %7CAAlte caracteristici: Interfata si ghid vocal in limbile romana, maghiara si engleza, slot SD card, software inclus Dimensiuni: 222x135x51.5 mm %7CATemperatura de functionare: 0 - 45AC %7CANivel de umiditate admis: 20 - 80%. A Atentie! Aceste produse se instaleaza de personal autorizat. Nu oferim suport tehnic pentru (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat !

Preţuri Pontaj Electronic în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat pe dubi.ro. Poți cumpăra Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Centrala Pontaj Biometric Si Cartela Cu Wifi Webcam Incorporat şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Pontaj Electronic. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 3199.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala Control Acces Si Pontaj Biometric F19
 

Centrala Control Acces Si Pontaj Biometric F19 

Centrala control acces si pontaj biometric F19. Centrala de control acces si pontaj biometric cu ecran color si meniu grafic. Este o centrala foarte rapida, viteza de verificare este sub o secunda. A A Caracteristici: A a Mod de identificare: Amprente, carduri RFID (optional), cod numeric (PIN) a Capacitate utilizatori (total): 5000 a Capacitate carduri/PIN/: 5000 (optional)/5000/3000/- a Capacitate...


 
Imagine Centrala De Pontaj Biometric Portabila Cu Conexiune 3g
 

Centrala De Pontaj Biometric Portabila Cu Conexiune 3g 

Centrala de pontaj biometric portabila cu conexiune 3G. Centrala de pontaj biometric portabila cu conexiune 3G. Are autonomie pe baterie si poate comunica peste GSM pe 3 G. Este utila in santiere deschise unde se doreste realizarea unui pontaj. Rezistent la apa, praf E i la E ocuri si reader portabil.AS922 este conceput special pentru managementul timpului off-site, cum ar fi site-uri de construcEii,...


 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Biometric Cu Camera Foto Iclock700
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Biometric Cu Camera Foto Iclock700 

Centrala de control acces si pontaj biometric cu camera foto ICLOCK700. Centrala Apontaj biometric si cartela cu cameraAFoto incorporata si comunicare TCP/IP Controler de acces biometric (cititor de amprente incorporat) cu functie de pontaj si camera foto incorporata. Are un port USB lateral folosit pentru descarcarea evenimentelor stocate sau programare, in cazul in care echipamentul nu este conectat...