oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cleste De Compresie Master Bnc

 
Imagine Cleste De Compresie Master Bnc
 
Cleste De Compresie Master Bnc 149.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Caracteristici distinctive pentru clestele de compresie MASTER A instrument durabil, fabricat din materiale de cea mai bunA calitate dimensiuni compacte pArghie blocatA A®n timpul depozitArii potrivit pentru sertizarea mufelor F, RCA, BNC, IEC lungimi de compresie ajustabile pentru cabluri RG-59, RG-6, Triset-113, Triset Profi reglarea cleAtelui pentru diferitele combinaAii de cablu + mufA, se face prin: utilizarea vArfului adecvat pentru pistonul de compresie setarea adecvatA a elementelor de fixare, A®n funcAie de tipul de conector Ai diametrul cablului reglarea cursei pistonului de compresie conAine multe tehnologii patentate A Lista cu conectorii drepAi Ai unghiulari care pot fi montaAi (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Cleste De Compresie Master Bnc". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cleste De Compresie Master Bnc pe dubi.ro. Poți cumpăra Cleste De Compresie Master Bnc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cleste De Compresie Master Bnc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cleste De Compresie Master Bnc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Scule Si Aparate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cleste De Compresie Master Bnc !

Preţuri Scule Si Aparate în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cleste De Compresie Master Bnc pe dubi.ro. Poți cumpăra Cleste De Compresie Master Bnc de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cleste De Compresie Master Bnc. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cleste De Compresie Master Bnc şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Scule Si Aparate. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 149.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cleste Pentru Mufe Bnc Compresie
 

Cleste Pentru Mufe Bnc Compresie 

Acest cleste unversal este folosit la compresia mufelor BNC RG58,RG 59 sau RG6 pentru cablu coaxial. Pentru A: A MufA BNC MufA F MufA IEC A A A Un instrument rezistent, fabricat din materiale de cea mai bunA calitate StrAnge conexiunile la lungimi diferite a prevAzut cu reductorul de strAngere DatoritA dimensiunilor compacte ocupA foarte puAin spaAiu Blocada levierului A


 
Imagine Aparat De Masura Digital Dt-830b
 

Aparat De Masura Digital Dt-830b 

Aparat de masura digital DT-830B. Dotat cu buzzer. Foarte util pentru instalatori din zona de electric. Date tehnice: - Tensiune DCV: 200mV - 1000 V (+/- 0,5% + 2) - ACV Voltaj: 200V - 750V (+/- 1,2% + 10) A- DCA curent: 200 uA -10 A (+ / - 1% + 2) A- Ohm - 200 / 2K / 20k / 200k / 2M (+/- 0,8% + 2) A- Diode: DA A- hFE: DA A- Alimentare: baterie de 9V A- indicaEie maximA: 1999 A- Dimensiuni: 70 x 125mm


 
Imagine Patent Cu Cioc 200mm Maner Cauciucat
 

Patent Cu Cioc 200mm Maner Cauciucat 

Patent cu cioc 200mm maner cauciucat Descriere: Material forjat din otel calit aliaj crom-vanadiu, care garanteaza rezistenta la abraziune, prelungind durata de viata si oferind performante, tehnice ridicate Maner ergonomic, compus din doua parti, material plastic cauciucat, suprafata antiderapanta