oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055

 
Imagine Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055
 
Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 849.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Comunicator GSM pentru centrala de alarma DSC IMPASSA 3G 2055. Comunicator GSM pentru centrala de alarma DSC IMPASSA 3G 2055 -A Manual Instalare A Compatibil cu centrala wireless IMPASSA Functionare primara sau back-up prin HSPA (3G) Programare de la distanta prin IP sau GPRS Criptare pe 128 de bit AES Format de comunicare SIA si contact ID Dual-Band HSPA: 850 MHz si 1900 MHz Quad-Band GPRS: 850 MHz, 1900 MHz, 900 MHz si 1800 MHz Comanda si control via SMS Functioneaza cu dispeceratele Sur-Gard System I/II/III/IV Programarea se realizeaza prin intermediul softului DLS IV/V A Atentie ! Nu functioneaza impreuna cu cartele Digi Mobil

dubi.ro nu vinde produsul "Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Comunicatoare Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 !

Preţuri Comunicatoare Sisteme Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Gsm Pentru Centrala De Alarma Dsc Impassa 3g 2055 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Comunicatoare Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 849.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Comunicator Gsm - Gprs Pentru Alarma Alexor Dsc Gs 2065
 

Comunicator Gsm - Gprs Pentru Alarma Alexor Dsc Gs 2065 

Comunicator GSM / GPRS pentru alarma Alexor DSC GS 2065. Comunicator GSM / GPRS pentru alarma Alexor DSC GS 2065 .AComunicator, celular HSPA (3G), compatibil IMPASSA, permite control prin SMS, suport upload/download, criptare AES 128 bit. A A Descarca manual A A Modul comunicator GSM/GPRS pentru centrala ALEXOR, compatibil cu dispeceratele Sur-Gard System I,II,III, programabil prin DLS 5.