oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka

 
Imagine Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka
 
Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka 389.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Comunicator GSM SMS pentru sistemele de alarma DSC Seka SMS. Comunicator GSM SMS pentru sistemele de alarma DSC A Comunicatorul SEKA SMS este dezvoltat pentru a realiza o transmisie rapidA a mesajelor de alarmA de la centralele antiefracAie direct spre utilizatorul final, utilizAnd reAeaua GSM E i orice cartelA SIM cu opEiunile apel vocal E i SMS activate.A A A Atentie! a Aceste echipamente se pot instala doar de personal autorizat.A a Aceste echipamente NU functioneaza cu cartele SIM Digi Mobil. A A A A Cele mai importante caracteristici ale comunicatorului SEKA SMS: A a Intrari/Iesiri - 6 configurabileA A a Primesti SMS la armare/dezarmare A a Programare usoara prin SMS A a 3 Nivele de accesA (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Comunicatoare Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka !

Preţuri Comunicatoare Sisteme Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Gsm Sms Pentru Sistemele De Alarma Dsc Seka şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Comunicatoare Sisteme Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 389.00 RON