oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083

 
Imagine Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083
 
Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 579.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Comunicator universal de alarma GSM/GPRS, 2G/3G ELDES ET083. Ce este comunicatorul GSM ELDES ET083 ? A Ce este ET083? Este un comunicator universal celular care ofera conectivitate 2G/3G la orice sistem de alarma. Acesta poate raporta catre un centru de dispecerizare si simultan poate sa raporteze catre proprietar.A A A A Cum functioneaza? A ET083 ofera un canal de comunicatie (GSM/GPRS) catre orice centrala de alarma third party . A Monitorizeaza toate canalele de transmisie, transmite alarma catre un dispecerat sau catre mai multe dispecerate simultan. Extinde centrala de alarma cu mai multe zone si PGM-uri si notifica proprietarul casei/afacerii prin SMS sau apel.A A A A Caracteristicile principale (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 !

Preţuri Sisteme De Alarma în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Universal De Alarma Gsm-gprs, 2g-3g Eldes Et083 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 579.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Comunicator Gsm - Gprs Universal Eldes Et083-2geu
 

Comunicator Gsm - Gprs Universal Eldes Et083-2geu 

Comunicator GSM - GPRS universal Eldes ET083-2GEU. Comunicator GSMA Se poate dispeceriza. Se poate instala pe orice sistem de alarma. Instalare foarte simpla. Pentru comunicare spre rezidential via SMS. Suporta 5 numere de telefon.A A A A A A A A A A A A


 
Imagine Comunicator Lan Tcp-ip Eldes Elan3
 

Comunicator Lan Tcp-ip Eldes Elan3 

Comunicator LAN TCP-IP ELDES ELAN3. Comunicator LAN TCP-IP ELDES ELAN3 este compatibil cu centrala de alarma ESIM 364 si comunicatorul GSM / GPRS ET-082 direct pe reteua internet pentru a oferi o alternativa ieftina la comunicarea evenimentelor sau pentru programarea lor.A A Comunica cu dispeceratele: EGR100, Kronos IP, SIA IP. Se programeaza foarte usor cu ajutorul softului gratuit, direct pe conector...


 
Imagine Extensie 8 Relee Pgm Eldes
 

Extensie 8 Relee Pgm Eldes 

Extensie 8 relee PGM ELDES. Extensie 8 relee PGM ELDES. Se foloseste pentru marirea numarului de relee pe sistemele Eldes ESIM264 si ESIM364. Alimentare 12-24 V, iar temperatura de functionareA-20...+55AC /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: Table Normal ; mso-style-parent: ; line-height:115%; font-size:11.0pt; font-family: Calibri , sans-serif ; mso-fareast-font-family: Times...