oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Comunicator Vocal Paradox Vdmp3

 
Imagine Comunicator Vocal Paradox Vdmp3
 
Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 176.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Comunicator vocal Paradox VDMP3. Comunicator vocal Paradox VDMP3 . SeApoate folosii si pentru armarea / dezarmare sistemului de alarma Paradox A VDMP3 este un modul de comunicatie care foloseste o linie de telefonie fixa. A Poate apela pana laA8 numere de telefon; in cazul in care modulul VDMP3A a apelat toate numerele de telefon si nici unul nu a raspuns, acesta reia apelarea la intreaga lista de numere de telefon. A Facilitati oferite de apelatorul vocal VDMP3: AAAAAAAAAAAAAAAAAAA - armarea sistemului de alarma AAAAAAAAAAAAAAAAAAA- dezarmarea sistemului de alarma A A A A A A A- verificarea starii sistemului de alarma prin apelarea de la distanta a sistemului prin intermediul unui telefon mobil. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Comunicator Vocal Paradox Vdmp3". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Vocal Paradox Vdmp3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 !

Preţuri Sisteme De Alarma Paradox în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 pe dubi.ro. Poți cumpăra Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Comunicator Vocal Paradox Vdmp3. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Comunicator Vocal Paradox Vdmp3 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Sisteme De Alarma Paradox. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 176.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Comunicator Gprs Gsm 4g-3g-2g Paradox Pcs265
 

Comunicator Gprs Gsm 4g-3g-2g Paradox Pcs265 

Comunicator GPRS GSM 4G/3G/2G Paradox PCS265. Comunicator GPRS GSMA4G/3G/2G Paradox PCS265 A A Caracteristici: A a— Compatibilitate: EVO, MG, SP a— Raporteaza date catre dispecerat Paradox IPR512 sau IPRS7 a— Conectare automata 3G/2G atunci cand 4G nu este disponibil a— Acumulator li-ion inclus (permite transmiterea datelor cand se pierde comunicarea cu centrala) a— Conectare...


 
Imagine Comunicator Gprs Paradox Pcs 250g
 

Comunicator Gprs Paradox Pcs 250g 

Comunicator GPRS Paradox PCS 250G. Ce poti sa faci cu acest comunicator GPRS:A A Ofera comunicatie GPRS care permite sistemelor de alarma Paradox sa fie monitorizate si controlate de la distanta in conditii de siguranta. Ofera o solutie de raportare prin GPRS intre locatia monitorizata si statia de monitorizare. Modulul GPRS PCS250G foloseste canalul de date GPRS pentru a comunica intre centralele...


 
Imagine Comunicator Ip Internet Paradox Ip150, Suporta Server Swan
 

Comunicator Ip Internet Paradox Ip150, Suporta Server Swan 

Comunicator IP internet Paradox IP150, suporta server SWAN. Comunicator IP internet Paradox IP150 S A Comunicator TCP/IP, care permite conectarea la centralele ParadoxApeAInternet cu ajutorul unui PC/Laptop (web browser IE, Chrome, Mozilla etc) sau chiar si de pe un smartphone sau tableta cu Android/iOS. Compatibil cu softurile NEware, WinLoad, BabyWare si iParadox (dispozitive mobile). Include 2 intrari/iesiri...