oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta

 
Imagine Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta
 
Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta 1199.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Control acces standalone F18 cu amprenta. Cititorul de amprente F18 este un model inovativ de control acces. Ofera performanta de ne-egalat, folosind un algoritm avansat pentru stabilitate, precizie si viteza mare de citire a amprentelor. Acest dispozitiv de control acces foloseste cel mai rapid algoritm de citire si potrivire a amprentelor digitale, precum si un senzor ZK de inalta performanta, care detecteaza amprentele folosindu-se de raze infrarosii.A A Dispozitivul de control acces F18 poate fi folosit de sine statator sau impreuna cu alte terte dispozitive care sunt compatibile cu standardul Wiegand. A Toate operatiunile pot fi efectuate pe ecranul color TFT-LCD. Imaginea digitala a amprentei (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1199.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 

Centrala de control acces si pontaj RFID, Amprenta si Facial G3. Centrala de control acces si pontaj RFID, Amprenta si Facial G3 A G3 este un terminal cu identificare multi-biometrica echipat cu cel mai nou senzor de amprente SilkID 3D NFPVAsi cea mai noua tehnologie de identificare faciala cu detectie de fete false. Senzorul de amprente permite identificarea cu usurinta a amprentelor uscate, ude sau...


 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Recunoastere Faciala Cartela Vf-380
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Cu Recunoastere Faciala Cartela Vf-380 

Centrala de control acces si pontaj cu recunoastere FACIALA si cartela VF-380. Controler de acces cu functie de pontaj, cu recunoastere faciala, cititor de proximitate si cod PIN. Programare facila prin intermediul softului inclus sau direct pe dispozitiv datorita meniului intuitiv si ecranului TFT Touch de 3 , sensibil la atingere. Are un port USB lateral folosit pentru descarcarea evenimentelor stocate...


 
Imagine Control Acces Stand-alone Cu Pontaj, Tastatura Si Cititor De Proximitate Rfap-103
 

Control Acces Stand-alone Cu Pontaj, Tastatura Si Cititor De Proximitate Rfap-103 

Control acces stand-alone cu pontaj, tastatura si cititor de proximitate RFAP-103. Centrala de control acces si pontaj cu cartela si cu cod. Este o centrala care vine impreuna, gratuit cu aplicatia de control acces si cea de pontaj electronic. Accepta pana la 30.000 de utilizatori. Alimentatorul nu este inclus. A A A Caracteristici principale: A a Alimentare: 12 Vcc a Capacitate: 30 000 utilizatori...