oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta

 
Imagine Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta
 
Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta 1199.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cititorul de amprente F18 este un model inovativ de control acces. Ofera performanta de ne-egalat, folosind un algoritm avansat pentru stabilitate, precizie si viteza mare de citire a amprentelor. Acest dispozitiv de control acces foloseste cel mai rapid algoritm de citire si potrivire a amprentelor digitale, precum si un senzor ZK de inalta performanta, care detecteaza amprentele folosindu-se de raze infrarosii.A A Dispozitivul de control acces F18 poate fi folosit de sine statator sau impreuna cu alte terte dispozitive care sunt compatibile cu standardul Wiegand. A Toate operatiunile pot fi efectuate pe ecranul color TFT-LCD. Imaginea digitala a amprentei va fi afisata pe ecranul dispozitivului. (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone F18 Cu Amprenta şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 1199.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Amprenta, Cod Card 125khz - F22
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Amprenta, Cod Card 125khz - F22 

Centrala de control acces si pontaj amprenta, cod si card 125KhzA F22 . Montaj la interior A F22 este un terminal de control acces biometric inovativ care poate fi integrat cu usurinta in diverse sisteme de control acces. Folosind un algoritm avansat, acesta ofera performante deosebite, fiabilitate, precizie si o viteza de citire excelenta. A Modelul F22 este dotat cu cel mai rapid algoritm de potrivirea...


 
Imagine Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3
 

Centrala De Control Acces Si Pontaj Rfid, Amprenta Facial G3 

Centrala de control acces si pontaj RFID, Amprenta si Facial G3 A G3 este un terminal cu identificare multi-biometrica echipat cu cel mai nou senzor de amprente SilkID 3D NFPVAsi cea mai noua tehnologie de identificare faciala cu detectie de fete false. Senzorul de amprente permite identificarea cu usurinta a amprentelor uscate, ude sau aspre si poate opera fara probleme in conditii de iluminare puternica....


 
Imagine Centrala De Control Acces 2 Usi Bidirectionale Tcp-ip Cca3-2-2+cab3-ps5
 

Centrala De Control Acces 2 Usi Bidirectionale Tcp-ip Cca3-2-2+cab3-ps5 

Centrala de control acces 2 usi bidirectionale TCP/IP CCA3-2-2+CAB3-PS5.A Cutie si transformator inclus, se poate monta un acumulator 7AH. A Centrala de control acces pentru 2 usi bidirectionale (2 relee, 4 cititoare); Conectivitate: TCP/IP si RS485; Capacitate: 30,000 utilizatori, 100,000 evenimente stocabile; Compatibila cu cititoare Wiegand 26/34 (EM4100, Mifare sau HID);A Temperatura de functionare:...