oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi

 
Imagine Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi
 
Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi 969.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Control acces standalone pentru mai multe usi. Sistem control acces pentru mai multe usi A Acest sistem este unul standalone care suporta pana la 8 usi si pana la 16 cititoare externe. Ofera metode flexibile de autentificare si permite administratorului sa managerieze dispozitivul prin server web. Capacitate: 5.000 utilizatori. A A A Functii si specificatii A a suporta pana la 8 usi si 16 cititoare exterioare a mod Master / client a anti pass back a functie pontaj

dubi.ro nu vinde produsul "Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi pe dubi.ro. Poți cumpăra Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Control Acces Standalone Pentru Mai Multe Usi şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 969.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Control Acces Cu Amprenta Pentru Mai Multe Usi
 

Control Acces Cu Amprenta Pentru Mai Multe Usi 

Control acces cu amprenta pentru mai multe usi. Control acces 3 in 1 A Sistem de control acces biometric destinat utilizarii pentru mai multe usi. Astfel, poate fi folosit cu succes la birou. Accesul se face in 3 modalitati: citire amprenta, card RFID sau prin cod PIN.A A Capacitatea sistemului este de 20.000 de utilizatori.A A A A A Specificatii si functii A a inregistrare rapida a anti pass back...