oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5

 
Imagine Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5
 

Astăzi -12.00% (economiseşti 50 RON)

Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 349.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5. Controller acces Bluetooth 1000 utilizatori S5.APosibilitate de deschidere usa cu cartele de proximitate MIFARE 13,56 sau cu telefon mobil ANDROID A A S5 controler acces cu bluetooth Ai card MIFARE a CarcasA metalicA, antivandal a Rezistent la apA, IP66 a 1000 de utilizatori a Compatibil cu toate telefoanele mobile cu Bluetooth (versiune 4.0 sau mai mare) a Releu A®n mod puls sau comutator a 2 moduri de deschidere uAA: din aplicaAie Ai carduri MIFARE 13.56MHz a AplicaAia DoorMaster poate fi instalatA pe sistemele de operare Android 4.3 Ai iOS 7.0 sau mai noi a Cu ajutorul aplicaAiei DoorMaster, disponibilA A®n GooglePlay Ai AppStore, se (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 pe dubi.ro. Poți cumpăra Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 !

Preţuri Control Acces Pontaj în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 pe dubi.ro. Poți cumpăra Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Controller Acces Bluetooth 1000 Utilizatori S5 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Control Acces Pontaj. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 349.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Cartele De Acces Temic Pentru Sistem Hotelier
 

Cartele De Acces Temic Pentru Sistem Hotelier 

Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier. Cartele de acces TEMIC pentru sistem hotelier. Compatibile cu yalele prezente in aceasta categorie Cartele de acces cu tehnologie RF (proximitate) A Dimensiuni: 86mm x 54mm x 0.8mm Tip/Frecventa: TEMIC (125KHz) Frecventa 125KHz Grosime 0.8 mm Culoare Alb


 
Imagine Sursa De Alimentare Pentru Control Acces Cu Backup Yp-904-12-3-b
 

Sursa De Alimentare Pentru Control Acces Cu Backup Yp-904-12-3-b  139.00 RON  (-12.00 %)

Sursa de alimentare pentru control acces cu Backup YP-904-12-3-B. YP-904-12-3-B este o sursa de control acces in comutatie, neintreruptibila cu carcasa din otel vopsit in camp electrostatic si dimensiuni reduse.Functia de incarcare baterie este conceputa astfel incat sa incarce acumulatorul doar pana la nivelul necesar, iar in cazu lunei pene de curent sa comute automat pe alimentarea de rezerva, oprind-o...


 
Imagine Cititor Cartele De Proximitate Cu Tastatura Pentru Centrale Control Acces, Kr-612e
 

Cititor Cartele De Proximitate Cu Tastatura Pentru Centrale Control Acces, Kr-612e 

Cititor cartele de proximitate cu tastatura pentru centrale de control acces, KR-612E. Cititor de proximitate RFID (125KHz); cu tastatura, pentru centrale de control acces Alimentare: 6-14 Vcc, 70mA Conectivitate: Wiegand 26 Distanta de citire: 3-10 cm Alte caracteristici: Led si beeper incorporate, rezistent la apa, protectie la inversarea polaritatii, timp citire <300ms, compatibil cu toate controlere...