oferte si preturi in romania

Magazine A-Z

Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4

 
Imagine Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4
 
Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 28.00 RON spre magazinul a2t.ro »

Cremaliera insertie metalica 1m pentru porti culisante CRM4. Cremaliera insertie metalica 1m pentru porti culisante CRM4 . 4 puncte de prindere. Este foarte silentioasa. Se preteaza pentru deschideri de pina la 8 metri si 500 kg pe poarta. A A Cremaliera insertie metalica este construita din pvc dur, cu inserturi de metal in compozitia materialului. Este la fel de rezistenta ca si una metalica. Imbinarea se face perfect de la una la cealalta. Are 4 puncte de prindere pe poarta. A A Potrivita pentru automatizari porti culisante cu lungimea maxima de 8 metri si greutatea de pana la 500 kg; Otelul utilizat la confectionarea acestei cremaliere este acoperit de un strat de material de PVC; Montajul (citeste mai mult...)

dubi.ro nu vinde produsul "Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4". Acesta este vândut în magazinul online a2t.ro

.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici. Găseste cele mai bune reduceri Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 pe dubi.ro. Poți cumpăra Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Exclusiv Online până la 50% Reducere. Ofertă Specială cu Livrare Rapidă, profită Astăzi. Cumpără Acum Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 !

Preţuri Accesorii Automatizari Porti în ofertă

Vezi oferte active cu reduceri de preturi la sute de magazine online ca emag, flanco, altex si multe alte magazine romanesti.

Cauta, verifica oferta si beneficiezi de pret redus doar aici pe dubi.ro

Găseste cele mai bune reduceri Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 pe dubi.ro. Poți cumpăra Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 de la sute de magazine online de încredere care expediază produse în toată România, având cele mai bune oferte Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4. Citeşte părerile cumpărătorilor de pe siteul nostru, vezi imagini cu Cremaliera Insertie Metalica 1m Pentru Porti Culisante Crm4 şi descoperă toate specificațiile. Doar pe dubi.ro poți găsi cele mai bune oferte şi reduceri la Accesorii Automatizari Porti. Cumpără la cel mai mic preț din ofertă sau alege din sutele de produse similare produsele dorite.

Aceste preturi şi transportul produselor sunt valide pentru toata România incluzand transportul în cele mai mari orase precum Bucureşti, Timişoara, Arad, Braşov, Tulcea, Galați, Cluj, Iaşi, Constanța, Craiova, Ploieşti, Oradea, Braila, Piteşti, Sibiu, Bacău, Targu Mureş, Baia Mare, Buzau, Botoşani, Satu Mare, Suceava, Piatra Neamț, Târgovişte, Focşani, Bistrița. Pentru mai multe detalii despre livrare te rugăm să te documentezi pe siteul/rile partenerilor noştri.

Alege din magazinele online disponibile aici: ofertele magazinelor romanesti

Cel mai mic pret gasit incepe de la 28.00 RON

 

Produse similare

 
Imagine Bec 230v Galben 25w Pentru Automatizari De Porti
 

Bec 230v Galben 25w Pentru Automatizari De Porti 

Bec 230V galben 25W pentru automatizari de porti. Specificatii tehnice: Tip: P45 (diametru A 45mm, inaltime 81mm) Putere lampa: 25W Soclu: E14 Tensiune alimentare: 230V Frecventa: 50Hz Balon: Galben inchis A


 
Imagine Lampa De Semnalizare 24 V Pentru Automatizari Life
 

Lampa De Semnalizare 24 V Pentru Automatizari Life 

Lampa de semnalizare 24 V pentru automatizari LIFE. Lampa de semnalizare pentru automatizari LIFE. Functioneaza la 24V.


 
Imagine Lampa De Semnalizare 220v Pentru Automatizari Life
 

Lampa De Semnalizare 220v Pentru Automatizari Life 

Lampa de semnalizare 220V pentru automatizari Life. Lampa de semnalizare pentru automatizari LIFE. Functioneaza la 220V.A